ירך ארנב מוקפץ עם שומר מטוגן וחומץ בלסמי
ירך ארנב מוקפץ עם שומר מטוגן וחומץ בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 222 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 1474 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות והרימו חומץ בלסמי, תרד, ענפי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה עם שומר מטוגן, מנגולד וחומץ בלסמי, ארנב מטוגן עם חרדל ושומר, ו רדיצ'יו מוקפץ עם דבש וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים ומייבשים חלצי ארנב. בקערת ערבוב מערבבים יחד מים קרים, חומץ, מלח וגרגירי פלפל.
מקום חלצי ארנב בנוזל ולאפשר לעמוד 1 שעה.
מוציאים ארנב ממלח ומייבשים.
במחבת מוקפצת עם תחתית כבדה בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן זית עד לעישון. מתבלים חתיכות ארנב במלח ופלפל ומקפיצים עד להזהבה משני הצדדים, בערך 6 עד 7 דקות.
הסר חתיכות ארנב והניח בצד.
מוסיפים זרעי שומר, בצל ושומר ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים קלות, כ -10 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות, יין וחומץ בלסמי ומביאים לרתיחה.
מניחים חתיכות ארנב במחבת ומבשלים 15 דקות ללא כיסוי.
בינתיים, לעשות סלסה ורדה. משרים לחם בחומץ יין לבן כ -2 דקות.
מוציאים לחם מחומץ וסוחטים יבש.
מניחים במעבד מזון עם פטרוזיליה, צלפים, שום, תרד, טימין, כריכות שומר ושמן זית כתית מעולה. מערבבים 30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים בצד.
מוציאים חתיכות ארנב מבושלות מהרוטב ומסדרים על מגש הגשה. למעלה עם תערובת רוטב שומר, טפטוף עם סלסה ורדה ומגישים מיד.