ירך חזיר איטי וקיש שוויצרי
חזיר מבושל איטי וקיש שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בשר חזיר, ביצים, עגבניות ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו בישול איטי סטייק שוויצרי, Slow-Cooker סטייק שוויצרי, ו בישול איטי סטייק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס 5-6 ליטר תנור סגלגל איטי עם ספריי בישול.
הסר קרום עוגה מן שקיות; לחתוך קרום עוגה במחצית. הקש 3 חצאי קרום עוגה בתחתית ו 2 אינץ 'בצד למעלה של סיר איטי, חופפים תפרים על ידי 1/4 אינץ'. מקררים את קרום העוגה שנותר חצי לשימוש נוסף.
כיסוי; לבשל על חום גבוה הגדרת 1 שעה 30 דקות.
מפזרים 1 כוס גבינה, בשר חזיר ובצל כוס 1/4 על הקרום. בקערה בינונית, להכות ביצים, קצפת, מלח, פלפל ואגוז מוסקט עם מקצף.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 1 שעה 30 דקות או עד מילוי מוגדר. לחשוף; תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
חותכים קיש לתוך פלחי; לשרת מיד.
מקשטים עם עגבניות ובצל נוסף.