קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה

ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה
ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.45 דולר למנה. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 85 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש באפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו פאי אפרסקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. הציון הזה מוצק. נסו צלעות ירך חזיר בגריל עם ג'ק דניאלס אפרסקים, צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל עם בורבון, ו צלעות חזיר בגריל עם אפרסקים בגריל בלסמי חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי עץ פקאן, ספוג במים במשך 2 שעות; ספוג גבעולי רוזמרין או עלי מרווה, אופציונלי
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
קושרים את החלציים בחוט מטבח במרווחים של 1 אינץ ' ומוסיפים למלח הדבש-רוזמרין במיכל גדול. ממליחים את חלצי החזיר במקרר לפחות 4 שעות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מוציאים מהמלוח, שוטפים במים קרים ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה לפני הצלייה.
6
הכינו את הפחם במתנע ארובה (אפשרו לפחם להישרף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה דקה של אפר אפור) והוסיפו לגריל, ויצרו אש דו מפלסית על ידי פיזור הגחלים על מחצית תחתית הגריל, ערמו אותם בתלולית בגובה 3 בריקטים, והשאירו את החצי השני ללא גחלים.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מורחים את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון ואת ענפי הרוזמרין או עלי המרווה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
8
שים את סורג הבישול במקום ופתח את פתחי מכסה הגריל באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
תן את החום באח במשך 5 דקות. השתמש במברשת גריל כדי לגרד את סורג הבישול נקי.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מברישים את כל החלציים בשמן הזית ומפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
11
הניחו את החזיר בצד הנגדי של הגחלים אך קרוב לאש. מכסים במכסה והופכים את המכסה כך שפתחי האוורור יהיו מול האש כדי למשוך עשן דרך הגריל. השתמש במדחום גריל וודא שהחום בתוך הגריל הוא 400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
צולים את החזיר, מכוסה, עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם כ -135 מעלות צלזיוס.זה ייקח בין 30 ל -45 דקות, תלוי בעובי החלציים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
העבירו את החלציים לקרש חיתוך, אוהל רופף בנייר כסף והניחו לנוח 15 דקות לפני שחותכים לפרוסות עבות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
מגישים עם האפרסקים בגריל אגרודולצ ' ה ומזלפים מעט מזיגוג האפרסק המופחת על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
הביאו 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מוסיפים את המרק, המלח, הדבש, הסוכר, גרגרי הפלפל, הרוזמרין והשום, תוך ערבוב להמסת המלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
17
מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות הקרח להתקרר במהירות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
18
הביאו את החומץ, הדבש, הצוף ומעט מלח ופלפל לרתיחה במחבת מטגן גדולה בצד גבוה על אש בינונית. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לעקביות סירופית, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נקטרנקטר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
מסירים מהאש.
20
מברישים את הצד החתוך של האפרסקים בשמן הקנולה, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד החתוך כלפי מטה על הגריל על אש בינונית-גבוהה. צולים עד להזהבה קלה, 2 עד 3 דקות. הפוך, לבשל 1 עד 2 דקות ואז מברשת עם זיגוג ומבשלים עוד דקה בערך. האפרסקים צריכים להיות רכים אך לשמור על צורתם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
21
מעבירים את האפרסקים לפלטה ומזלפים מעט מהזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן