ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה
ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.45 דולר למנה. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 85 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש באפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו פאי אפרסקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. הציון הזה מוצק. נסו צלעות ירך חזיר בגריל עם ג'ק דניאלס אפרסקים, צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל עם בורבון, ו צלעות חזיר בגריל עם אפרסקים בגריל בלסמי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי עץ פקאן, ספוג במים במשך 2 שעות; ספוג גבעולי רוזמרין או עלי מרווה, אופציונלי
קושרים את החלציים בחוט מטבח במרווחים של 1 אינץ ' ומוסיפים למלח הדבש-רוזמרין במיכל גדול. ממליחים את חלצי החזיר במקרר לפחות 4 שעות ועד 12 שעות.
מוציאים מהמלוח, שוטפים במים קרים ומייבשים במגבות נייר.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה לפני הצלייה.
הכינו את הפחם במתנע ארובה (אפשרו לפחם להישרף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה דקה של אפר אפור) והוסיפו לגריל, ויצרו אש דו מפלסית על ידי פיזור הגחלים על מחצית תחתית הגריל, ערמו אותם בתלולית בגובה 3 בריקטים, והשאירו את החצי השני ללא גחלים.
מורחים את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון ואת ענפי הרוזמרין או עלי המרווה, אם רוצים.
שים את סורג הבישול במקום ופתח את פתחי מכסה הגריל באמצע הדרך.
תן את החום באח במשך 5 דקות. השתמש במברשת גריל כדי לגרד את סורג הבישול נקי.
מברישים את כל החלציים בשמן הזית ומפזרים פלפל.
הניחו את החזיר בצד הנגדי של הגחלים אך קרוב לאש. מכסים במכסה והופכים את המכסה כך שפתחי האוורור יהיו מול האש כדי למשוך עשן דרך הגריל. השתמש במדחום גריל וודא שהחום בתוך הגריל הוא 400 מעלות צלזיוס.
צולים את החזיר, מכוסה, עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם כ -135 מעלות צלזיוס.זה ייקח בין 30 ל -45 דקות, תלוי בעובי החלציים.
העבירו את החלציים לקרש חיתוך, אוהל רופף בנייר כסף והניחו לנוח 15 דקות לפני שחותכים לפרוסות עבות.
מגישים עם האפרסקים בגריל אגרודולצ ' ה ומזלפים מעט מזיגוג האפרסק המופחת על הבשר.
הביאו 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים את המרק, המלח, הדבש, הסוכר, גרגרי הפלפל, הרוזמרין והשום, תוך ערבוב להמסת המלח.
מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות הקרח להתקרר במהירות לטמפרטורת החדר.
הביאו את החומץ, הדבש, הצוף ומעט מלח ופלפל לרתיחה במחבת מטגן גדולה בצד גבוה על אש בינונית. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לעקביות סירופית, בערך 15 עד 20 דקות.
מברישים את הצד החתוך של האפרסקים בשמן הקנולה, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד החתוך כלפי מטה על הגריל על אש בינונית-גבוהה. צולים עד להזהבה קלה, 2 עד 3 דקות. הפוך, לבשל 1 עד 2 דקות ואז מברשת עם זיגוג ומבשלים עוד דקה בערך. האפרסקים צריכים להיות רכים אך לשמור על צורתם.
מעבירים את האפרסקים לפלטה ומזלפים מעט מהזיגוג.