ירך חזיר ושעועית ועוד
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזיר ושעועית ועוד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-30 דקות. 399 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סופר שעועית בצפון, סלרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.
הוראות
מניחים את השעועית לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה.
מערבבים את השעועית הספוגה, 4 כוסות מים, סלרי, בצל, עלי דפנה, כמון, אבקת שום ופטרוזיליה לתוך סיר איטי.
ממיסים את החמאה עם שמן הזית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הכרישה בתערובת החמאה עד למכרז והחתיכות הקטנות מתחילות לחום, 8 עד 10 דקות.
תעביר את הכרישה לבישול האיטי. באותו מחבת, לבשל ולערבב את החזיר עד הקצוות מתחילים חום; מערבבים לתוך המרק.
מניחים את הבייקון למחבת החמה, ומטגנים במחבת עד הבייקון הוא פריך, על 10 דקות.
חותכים את הבייקון לחתיכות בגודל ביס ומערבבים לתוך המרק.
יוצקים את המניה עוף למחבת החמה, ומערבבים לפזר כל חתיכות טעם חום מן המחבת; לשפוך את ציר העוף לתוך המרק. מתבלים במלח ים ופלפל.
הגדר את התנור כדי נמוך לבשל את המרק עד השעועית הם מאוד רך, 6 עד 8 שעות. בערך מועכים חצי שעועית עם מחית תפוחי אדמה כדי לעבות את המרק.