קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

ירך חזיר ושעועית ועוד

ירך חזיר ושעועית ועוד
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזיר ושעועית ועוד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-30 דקות. 399 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סופר שעועית בצפון, סלרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.

הוראות

1
מניחים את השעועית לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
לנקז ולשטוף לפני השימוש.
3
מערבבים את השעועית הספוגה, 4 כוסות מים, סלרי, בצל, עלי דפנה, כמון, אבקת שום ופטרוזיליה לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
ממיסים את החמאה עם שמן הזית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הכרישה בתערובת החמאה עד למכרז והחתיכות הקטנות מתחילות לחום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
תעביר את הכרישה לבישול האיטי. באותו מחבת, לבשל ולערבב את החזיר עד הקצוות מתחילים חום; מערבבים לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מניחים את הבייקון למחבת החמה, ומטגנים במחבת עד הבייקון הוא פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
חותכים את הבייקון לחתיכות בגודל ביס ומערבבים לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי
8
יוצקים את המניה עוף למחבת החמה, ומערבבים לפזר כל חתיכות טעם חום מן המחבת; לשפוך את ציר העוף לתוך המרק. מתבלים במלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
הגדר את התנור כדי נמוך לבשל את המרק עד השעועית הם מאוד רך, 6 עד 8 שעות. בערך מועכים חצי שעועית עם מחית תפוחי אדמה כדי לעבות את המרק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה