ירך חזיר ללא עצמות עם זיגוג חמוציות יין אדום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ירך חזיר ללא עצמות עם זיגוג חמוציות יין אדום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם מים, עלי מרווה טריים, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: שיפודי בשר חזיר ברוטב יין אדום עם צ'אטני תאנה וחמוציות, חזיר ללא עצמות ... צלי עם רוטב אפרסק-מוסקטו., ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני על חום בינוני, להביא את המלח, סוכר 2 כוסות מים לרתיחה ומבשלים עד מלח וסוכר להתמוסס.
מוסיפים ג ' וניפר, מרווה ופלפלים אדומים.
יוצקים 4 עד 5 כוסות מים 2 כוסות קרח לתוך המלח. כאשר מלח הוא צונן, לטבול צלעות לתערובת במשך 6 שעות לפחות ועד לילה, בקירור. כאשר מוכן לבשל, מחממים תנור ל 350 מעלות F.
הסר חזיר מנוזל להתייבש טפיחה.
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני. לבשל חזיר עד קרמל יפה על 6 דקות לכל צד.
הסר לתנור לבשל דרך לחלוטין, כ 10 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם זיגוג חמוציות יין אדום.
שלב את כל החומרים לסיר בינוני על חום בינוני. להביא לרתיחה. להפחית את החום לנמוך ולהפחית את הנוזל בחצי.