קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

ירך חזיר מזוגגת דבש עם כיריים איטיים

ירך חזיר מזוגגת דבש עם כיריים איטיים
חזיר מזוגג דבש בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מיץ תפוחים, דבש, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו קציצות קארי מזוגגות בישול איטי-חרדל, בישול איטי דבש מזוגג בשר חזיר, ו דבש חרדל כתום בישול איטי ספירלה לחתוך בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
הסר את העור ואת עודף שומן חזיר. לעשות חתכים בשר חזיר על 1 אינץ ' זה מזה ו 1/4 אינץ עמוק דפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מניחים בשר חזיר בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, דבש, חרדל ומיץ תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מברשת על ירך חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 שעות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 140 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום