קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות44
מגזין

ירך חזיר מטוגנת בשזיפים יבשים

ירך חזיר מטוגנת בשזיפים יבשים
ירך חזיר מטוגנת עם פורט ושזיפים יבשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . אם יש לכם מים, פורט, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיפים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג מסוכר כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כתף חזיר מטוגנת ברוטב הויסין - יין עם שזיפים יבשים, בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ו עוף מטוגן עם שזיפים יבשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחתוך צלי בחצי חצייה.
2
שלב פלפל הבא 4 מרכיבים (דרך טימין). לשפשף תערובת תיבול על פני השטח של חצאים צלויים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים בשר חזיר, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
מניחים חזיר בסיר חשמלי איטי 4 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
מוסיפים בצל, כרישה וגזר לתנור ההולנדי; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות מוזהבים. מערבבים יין, מרק, ו 1/3 כוס מים, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים תערובת יין על חזיר בבישול איטי; מוסיפים שזיפים ועלי דפנה. לכסות ולבשל על גבוה במשך 1 שעה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 עד 6 שעות או עד חזיר רך.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
9
הסר בשר חזיר מ בישול איטי; מילואים בישול נוזלי ב cooker איטי. הניחו את החזיר בצד, שמרו על חום. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
10
שלב עמילן תירס ו 2 כפות מים; מערבבים היטב, ולהוסיף נוזל בישול. לבשל, חשופה, 15 דקות או עד התערובת היא עבה, ערבוב לעתים קרובות. השליכו את עלי המפרץ. פרוסת חזיר, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה