ירך חזיר מטוגנת בשזיפים יבשים
ירך חזיר מטוגנת עם פורט ושזיפים יבשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . אם יש לכם מים, פורט, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיפים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג מסוכר כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כתף חזיר מטוגנת ברוטב הויסין - יין עם שזיפים יבשים, בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ו עוף מטוגן עם שזיפים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פלפל הבא 4 מרכיבים (דרך טימין). לשפשף תערובת תיבול על פני השטח של חצאים צלויים.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בשר חזיר, בראונינג מכל הצדדים.
מניחים חזיר בסיר חשמלי איטי 4 1/2 ליטר.
מוסיפים בצל, כרישה וגזר לתנור ההולנדי; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות מוזהבים. מערבבים יין, מרק, ו 1/3 כוס מים, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
יוצקים תערובת יין על חזיר בבישול איטי; מוסיפים שזיפים ועלי דפנה. לכסות ולבשל על גבוה במשך 1 שעה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 עד 6 שעות או עד חזיר רך.
הסר בשר חזיר מ בישול איטי; מילואים בישול נוזלי ב cooker איטי. הניחו את החזיר בצד, שמרו על חום. תגביר את החום לגבוה.
שלב עמילן תירס ו 2 כפות מים; מערבבים היטב, ולהוסיף נוזל בישול. לבשל, חשופה, 15 דקות או עד התערובת היא עבה, ערבוב לעתים קרובות. השליכו את עלי המפרץ. פרוסת חזיר, ומגישים עם רוטב.