ירך חזיר מקורמל
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: ירך חזיר מקורמל, ירך חזיר מקורמל עם תפוחים, ו בשר חזיר ברן W / Salsify Caramelized.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הסוכר החום, קינמון ותפוחים חתוכים לקוביות וזורקים למעיל.
לטגן 3 דקות, מבלי לערבב לתת את התפוחים caramelize בצד 1. לזרוק ולטגן עוד 3 דקות.
פרפר tenderloin על ידי חיתוך בשר לאורך המרכז עד בתוך 1/2 אינץ ' של הצד השני. להשתטח עם פטיש בשר.
כאשר תפוחי הקרמל התקררו להפיץ את התערובת במורד החלק המרכזי של בשר חזיר.
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את תערובת התפוחים במורד מרכז צלי החזיר. להביא את 2 הצדדים של הפילה סביב מילוי להיפגש. השתמש מחרוזת הקצב לקשור סביב רול במרווחים 1 אינץ'.
מתבלים את בשר החזיר הממולא וקשור במלח ופלפל. לצרוב את בשר החזיר בשמן צמחי בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, פונה כדי לקבל את כל הצדדים.
יוצקים את סיידר התפוחים על החזיר. צלי שנחשף כ 1 שעה ו 20 דקות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של הרושמים הצלוי155 מעלות F.
הסר מהתנור ולתת מנוחה, משובצים בנייר כסף, במשך 15 דקות לפני חיתוך.
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.