קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות5
מגזין

ירך חזיר מקורמל

ירך חזיר מקורמל
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: ירך חזיר מקורמל, ירך חזיר מקורמל עם תפוחים, ו בשר חזיר ברן W / Salsify Caramelized.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הסוכר החום, קינמון ותפוחים חתוכים לקוביות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
לטגן 3 דקות, מבלי לערבב לתת את התפוחים caramelize בצד 1. לזרוק ולטגן עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
הסר מהחום וקריר לחלוטין.
6
פרפר tenderloin על ידי חיתוך בשר לאורך המרכז עד בתוך 1/2 אינץ ' של הצד השני. להשתטח עם פטיש בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
7
כאשר תפוחי הקרמל התקררו להפיץ את התערובת במורד החלק המרכזי של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את תערובת התפוחים במורד מרכז צלי החזיר. להביא את 2 הצדדים של הפילה סביב מילוי להיפגש. השתמש מחרוזת הקצב לקשור סביב רול במרווחים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלי חזירצלי חזיר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מתבלים את בשר החזיר הממולא וקשור במלח ופלפל. לצרוב את בשר החזיר בשמן צמחי בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, פונה כדי לקבל את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
10
יוצקים את סיידר התפוחים על החזיר. צלי שנחשף כ 1 שעה ו 20 דקות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של הרושמים הצלוי155 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
הסר מהתנור ולתת מנוחה, משובצים בנייר כסף, במשך 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מגישים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.