ירך חזיר עם אוליבדה, תרד, ומילוי אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם קליפת לימון, מלח כשר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר חזיר עם מילוי תרד, בשר חזיר ממולא עם אורז אסור, משמש & מלית אגוז, ו בשר חזיר צלוי עם תאנה פרושוטו מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי חזיר מי מלח, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה nonaluminum או מחבת, ערבוב עד סוכר ומלח להמיס; להוסיף חזיר. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח
סוכר
חזיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
2
הסר חזיר מ מלח; להשליך מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
חזיר
3
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
החל מחוץ למרכז, פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. לפתוח מנות לא אחידות, הנחת חזיר שטוח. הפיכת להב סכין במקביל לפני השטח של קרש חיתוך, לחתוך חלק גדול יותר של חזיר במחצית אופקית, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סכין
5
מניחים עטיפת פלסטיק על בשר חזיר; קילו לעובי אפילו באמצעות פטיש בשר או מערוך. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בשר
חזיר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרכך בשר
מערוך
6
כדי להכין מלית, לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.