ירך חזיר עם Olivada, תרד, אורז מלית
ירך חזיר עם אוליבדה, תרד, ומילוי אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם קליפת לימון, מלח כשר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר חזיר עם מילוי תרד, בשר חזיר ממולא עם אורז אסור, משמש & מלית אגוז, ו בשר חזיר צלוי עם תאנה פרושוטו מלית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי חזיר מי מלח, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה nonaluminum או מחבת, ערבוב עד סוכר ומלח להמיס; להוסיף חזיר. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
הסר חזיר מ מלח; להשליך מלח.
החל מחוץ למרכז, פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. לפתוח מנות לא אחידות, הנחת חזיר שטוח. הפיכת להב סכין במקביל לפני השטח של קרש חיתוך, לחתוך חלק גדול יותר של חזיר במחצית אופקית, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח.
מניחים עטיפת פלסטיק על בשר חזיר; קילו לעובי אפילו באמצעות פטיש בשר או מערוך. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
כדי להכין מלית, לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מוסיפים תרד 1/2 מלח כפית אורז חם, ערבוב עד נבלות התרד. מערבבים זיתים, פלפל אדום, 1 קליפת כפית, ומיץ.
מורחים תערובת אורז על בשר חזיר, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מגלגלים חזיר, אופנת ג ' לי רול, מתחילים עם צד ארוך. לאבטח את שני הקצוות עם חוט; אמצע מאובטח במרווחים 2 אינץ ' עם חוט. לשפשף פלפל שחור על חזיר.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד רשם מדחום 15
בואו בשר חזיר לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.