קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

ירך חזיר עם מלית שזיפים מיובשים

ירך חזיר עם מלית שזיפים מיובשים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ירך חזיר עם מלית שזיפים מיובשים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 258 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם טימין, מיץ תפוזים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פורט סנדלר כמו קינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ירך חזיר צלוי עם תפוח, בצל ומילוי שזיפים מיובשים, ירך חזיר עם פירות יבשים ומילוי ערמונים, ו חזיר חזיר ממולא שזיפים מיובשים ברוטב שרי מתוק (לומו רלנו).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להכנת מלית מחממים מחבת גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מבשלים 7 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
4
הסר מהחום. מערבבים פנימה שזיפים מיובשים ו -8 המרכיבים הבאים (שזיפים מיובשים דרך 1/4 כפית פלפל); מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
פלפלפלפל
5
פורסים חזיר לאורכו, חותכים לצד השני, אך לא דרך. חצאים פתוחים, הנחת חזיר שטוח.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
6
מניחים ניילון נצמד מעל חזיר; פאונד לעובי 1/2 אינץ ' בעזרת פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מערוךמערוך
7
מורחים מלית על חזיר, משאירים גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
מורחיםמורחים
חזירחזיר
8
מגלגלים היטב; מאובטח במרווחים של 1 1/2 אינץ ' עם חוט. משפשפים חזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חזירחזיר
גלולגלול
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
9
מניחים חזיר על מתלה בתבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
10
אופים ב 425 במשך 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז חזיר רושם 155, הופך את חזיר לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
11
מניחים חזיר על קרש חיתוך; תן לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
חותכים לפרוסות דקות.
13
כדי להכין רוטב, לטאטא יחד את הקמח 1/4 כוס מרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מניחים מחבת צלייה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
15
מוסיפים יציאה, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
16
להקציף בתערובת קמח, חרדל, ו 1 1/4 כוסות מרק. מבשלים 2 דקות או עד מעט עבה, תוך ערבוב לעתים קרובות עם לטאטא. מערבבים פנימה 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
פלפלפלפל
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
מגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
18
מקשטים בפטרוזיליה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה