ירך חזיר עם עלי דפנה
בשר חזיר עם עלי דפנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך עלי דפנה, יין, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכונים דומים: Rippli (צלעות חלציים / חזיר מעושן מותן), בשר חזיר בלסמי / Pesto Pack Wrap, ו חזיר ונקניק ממולא בשר חזיר ירך.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, שום, מלח, פלפל ועלי דפנה מתפוררים וממרחים את התערובת על כל הבשר.
שים את החזיר על צלחת גדולה או בשקית ניילון גדולה לכסות את הצלחת או לקשור את התיק ולהשאיר במקרר אם יש לך זמן השרייה; אחרת-אם אתה עומד להתחיל לבשל אותו - פשוט להשאיר אותו בחוץ.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת צלייה עם הבצל. חדרו מעל הבצל 10 עלי דפנה שלמים.
מניחים את החזיר, כולל המרינדה שלה, על גבי ואת העצמות מסביב, אם הם מתאימים ואם יש לך אותם. צולים בתנור במשך כ 1 3/4 שעות או לטמפרטורה פנימית של 150 עד 155 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, צולה באופן קבוע.
הסר את החזיר, גירוד חתיכות שרופות, לצלחת או לוח גילוף ולתת לו לשבת. על התנור בחום מתון, יוצקים את היין וכוס 1/2 מים רותחים על העצמות, מפרץ, שום ובצל.
תן לזה בועה ולהפחית על ידי כשליש, ולאחר מכן להסיר את העצמות בזהירות ולסנן את התוכן הנוזלי לסיר.
חום, לתקן את התיבול, ולהוסיף נוזל כמו שאתה רוצה לעשות טוב, רזה, לא ממש רוטב.
לגלף את המותניים, לשים את הפרוסות על צלחת מחוממת גדולה, מפזרים מלח, ויוצקים קצת מיץ-רוטב, ואז אוהל עם נייר כסף ולהשאיר בתנור כבוי בזמן שאתה אוכל את המתנע. זה קצת prinky, אני יודע, אבל זה ייראה נהדר אם, כאשר אתה לוקח את זה, אתה מסדר, נפוליאון, כמה עלי דפנה יותר סביב הקצוות של המנה עם חזיר בריח המפרץ.