ירך חזיר עם תפוח, אגס ובצל
ירך חזיר עם תפוח, אגס ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 240 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, טארט בישול תפוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוח, בצל ומילוי שזיף מיובש, ירך חזיר ממולא אגס, ו Pear ' n ' Prosciutto חזיר מותן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה או שקית פלסטיק zip-top גדולה. פירס חזיר מספר פעמים עם מזלג, ולהוסיף מרינדה. כיסוי צלחת או שקית חותם; לרבד במקרר לפחות 2 שעות.
הסר חזיר מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מניחים חזיר במחבת צלייה רדודה; מוסיפים תפוח, אגס ובצל.
יוצקים מרינדה שמורה על חזיר, תפוח, אגס ובצל; מפזרים באופן שווה עם סוכר חום.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד).
מניחים חזיר על מגש, ולתת לעמוד 10 דקות.
. בעוד בשר חזיר עומד, מניחים קמח בסיר בינוני. בזהירות לשפוך טיפות מחבת לתוך מחבת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים בסירופ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה או עד רוטב מתחיל להתעבות.
. פרוסת צלי; לשרת עם פירות, בצל, ורוטב.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.