קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות25
מגזין

ירך חזיר עם תפוח, אגס ובצל

ירך חזיר עם תפוח, אגס ובצל
ירך חזיר עם תפוח, אגס ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 240 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, טארט בישול תפוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוח, בצל ומילוי שזיף מיובש, ירך חזיר ממולא אגס, ו Pear ' n ' Prosciutto חזיר מותן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה או שקית פלסטיק zip-top גדולה. פירס חזיר מספר פעמים עם מזלג, ולהוסיף מרינדה. כיסוי צלחת או שקית חותם; לרבד במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
. מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר חזיר מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
מניחים חזיר במחבת צלייה רדודה; מוסיפים תפוח, אגס ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
יוצקים מרינדה שמורה על חזיר, תפוח, אגס ובצל; מפזרים באופן שווה עם סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים חזיר על מגש, ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
. בעוד בשר חזיר עומד, מניחים קמח בסיר בינוני. בזהירות לשפוך טיפות מחבת לתוך מחבת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים בסירופ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה או עד רוטב מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
. פרוסת צלי; לשרת עם פירות, בצל, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים