ירך חזיר צלוי Cajun
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי Cajun. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, חרדל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ירך חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית. מערבבים את קאיין, אורגנו, פלפל, טימין, חרדל, שום. לבשל במשך 1 דקה. השתמש בסכין חיתוך כדי לעשות כמה חתכים קטנים בצד השומן של הבשר. ממלאים את החריצים בתערובת התבלינים, ומשפשפים את התערובת הנותרת על פני הבשר.
מפזרים את הצלי במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת צלייה על אש בינונית.
שים את הצלי במחבת, ולהקיף עם גזר, פלפל אדום, סלרי, ובצל. קל מלח ופלפל הירקות.
מניחים מחבת צלייה בתנור שחומם מראש, ומבשלים 1 שעה ו -45 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס ובשל במשך 15 דקות נוספות כדי לחמם את הבשר. מבשלים עד הבשר הוא 145 מעלות F (63 מעלות C).
הסר צלי מהמחבת, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מניחים את מחבת הקלייה, עם מיצי המחבת, על אש בינונית.
לטאטא את הקמח לתוך טפטוף חם, ומבשלים 3 דקות.
יוצקים את ציר העוף ומבשלים, מקציפים מדי פעם, במשך 6 דקות. מסננים רוטב, ומגישים עם צלי חזיר פרוס.