קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

ירך חזיר צלוי בעשב

ירך חזיר צלוי בעשב
ירך חזיר צלוי בעשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . גשו לסופר וקנו קורנית, גרידת לימון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עשבי תיבול, ירך חזיר צלוי בעשב, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול.

הוראות

1
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה. לשפשף על חזיר. צ ' יל, נחשף, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו בשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. (להביא אותו לטמפרטורת החדר יעזור לו לבשל מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות בכל צד או עד השחמה. משמנים קלות מתלה תיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים ב 400 במשך 35 עד 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 13
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה