קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה

ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה
ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 972 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שום, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו חלציים קלויים של כבש עם Morels & Mascarpone פולנטה, בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את הפנצ ' טה, אבקת שומר ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים 18 עד 20 חריצים (2 אינץ ' עמוק) בצלי החזיר. לסירוגין למלא את החריצים עם תערובת פנצ ' טה ופיסת רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4
מפזרים את החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מעבירים לתנור וצולים במשך 45 דקות. לטבול את החזיר עם היין וצלי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הקופות חזיר 165 מעלות F, 20 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה עבור כרוב. להביא את המניה וחלב לרתיחה נמוכה בסיר אחר עבור פולנטה. מבשלים את כרוב במשך 7 עד 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מגש באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרובכרוב
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
טפטוף עם EVOO ומיץ לימון ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
יוקוןיוקון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
לטאטא את הפולנטה לתערובת המניות ולבשל, לטאטא, עד עבה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחמאה ולאחר מכן את הגבינה, ולהסיר מהחום. פורסים את החזיר ומגישים עם פולנטה וקייל. הערה של קוק: בשר חזיר קלוי יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם בתנור f 325 מעלות, מכוסה, במשך 15 דקות, הוספת 1 כוס ציר עוף לסיר כדי לשמור אותו לח. לחשוף ולחמם במשך 15 עד 20 דקות יותר. אתה יכול להכין את הקייל מראש ולאחסן אותו בשקית ניילון מצופה במגבת נייר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
צלי חזירצלי חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרובכרוב
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת