ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה
ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 972 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שום, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו חלציים קלויים של כבש עם Morels & Mascarpone פולנטה, בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מערבבים את הפנצ ' טה, אבקת שומר ושום בקערה קטנה.
חותכים 18 עד 20 חריצים (2 אינץ ' עמוק) בצלי החזיר. לסירוגין למלא את החריצים עם תערובת פנצ ' טה ופיסת רוזמרין.
מפזרים את החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים.
מעבירים לתנור וצולים במשך 45 דקות. לטבול את החזיר עם היין וצלי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הקופות חזיר 165 מעלות F, 20 עד 30 דקות יותר.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה עבור כרוב. להביא את המניה וחלב לרתיחה נמוכה בסיר אחר עבור פולנטה. מבשלים את כרוב במשך 7 עד 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מגש באמצעות מלקחיים.
טפטוף עם EVOO ומיץ לימון ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן.
לטאטא את הפולנטה לתערובת המניות ולבשל, לטאטא, עד עבה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחמאה ולאחר מכן את הגבינה, ולהסיר מהחום. פורסים את החזיר ומגישים עם פולנטה וקייל. הערה של קוק: בשר חזיר קלוי יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם בתנור f 325 מעלות, מכוסה, במשך 15 דקות, הוספת 1 כוס ציר עוף לסיר כדי לשמור אותו לח. לחשוף ולחמם במשך 15 עד 20 דקות יותר. אתה יכול להכין את הקייל מראש ולאחסן אותו בשקית ניילון מצופה במגבת נייר במקרר.