קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה

ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה
ירך חזיר צלוי עם כרוב ופולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 972 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שום, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו חלציים קלויים של כבש עם Morels & Mascarpone פולנטה, בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הפנצ ' טה, אבקת שומר ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
חותכים 18 עד 20 חריצים (2 אינץ ' עמוק) בצלי החזיר. לסירוגין למלא את החריצים עם תערובת פנצ ' טה ופיסת רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4
מפזרים את החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
6
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מעבירים לתנור וצולים במשך 45 דקות. לטבול את החזיר עם היין וצלי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הקופות חזיר 165 מעלות F, 20 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה עבור כרוב. להביא את המניה וחלב לרתיחה נמוכה בסיר אחר עבור פולנטה. מבשלים את כרוב במשך 7 עד 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מגש באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כרובכרוב
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
טפטוף עם EVOO ומיץ לימון ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
יוקוןיוקון
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
לטאטא את הפולנטה לתערובת המניות ולבשל, לטאטא, עד עבה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחמאה ולאחר מכן את הגבינה, ולהסיר מהחום. פורסים את החזיר ומגישים עם פולנטה וקייל. הערה של קוק: בשר חזיר קלוי יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם בתנור f 325 מעלות, מכוסה, במשך 15 דקות, הוספת 1 כוס ציר עוף לסיר כדי לשמור אותו לח. לחשוף ולחמם במשך 15 עד 20 דקות יותר. אתה יכול להכין את הקייל מראש ולאחסן אותו בשקית ניילון מצופה במגבת נייר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
צלי חזירצלי חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרובכרוב
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח