קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס

ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס
ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, בצלי צ'יפוליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת סיידר, בשר חזיר צלוי ברוטב תאנה, ו בשר חזיר צלוי ברוטב מנגל אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, להסיר את החזיר מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את שומן חזיר בצד למעלה באמצע מחבת צלייה צלוי במשך 30 דקות. בינתיים, לקלף את הבצלים ולמקם אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את pancetta לקוביות גדולות ולהוסיף אותו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הסוכר ואת הקורנית, מתבלים בפלפל, וזורקים עם הידיים לשלב; להפריש.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F, פזר את תערובת הבצל-פנקטה סביב החזיר בשכבה זוגית, וצלה במשך 20 דקות. מערבבים את תערובת הבצל-pancetta וממשיכים לצלות עד הבצל הם סכין רך מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך מרכז הקופות חזיר 63°, על 10 עד 20 דקות יותר. (חלציים חזיר ישתנו בגודל ועובי. אם יש לך ירך רזה, לבדוק את הטמפרטורה מוקדם יותר. אם ירך החזיר שלך מוכן לפני הבצל שלך, פשוט להסיר אותו לצלחת גדולה לנוח ולהמשיך לבשל את הבצל עד שהם נעשים.)
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים את כל אבל 3 כפות של טפטוף מהמחבת קלייה. אם אין לך מספיק טפטוף, להוסיף חמאה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים את המחבת על פני שני מבערים מעל חום בינוני עד החמאה נמסה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים את הקמח לגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של המחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הטעם הגולמי של הקמח מבושל, על 2 עד 3 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לטאטא סיידר או מיץ קלבדוס ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב מתבשל ומתעבה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא במרק או מלאי ומלח נמדד ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 2 1/4 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הסיר. זרוק את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים את הסיר על חום בינוני, להקציף את הקרם וכל מיצים שנצברו על הצלחת מן החזיר נח, ולהביא לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
חותכים את בשר החזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
מגישים עם תערובת בצל-pancetta ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו