קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס

ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס
ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, בצלי צ'יפוליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת סיידר, בשר חזיר צלוי ברוטב תאנה, ו בשר חזיר צלוי ברוטב מנגל אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, להסיר את החזיר מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את שומן חזיר בצד למעלה באמצע מחבת צלייה צלוי במשך 30 דקות. בינתיים, לקלף את הבצלים ולמקם אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את pancetta לקוביות גדולות ולהוסיף אותו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הסוכר ואת הקורנית, מתבלים בפלפל, וזורקים עם הידיים לשלב; להפריש.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F, פזר את תערובת הבצל-פנקטה סביב החזיר בשכבה זוגית, וצלה במשך 20 דקות. מערבבים את תערובת הבצל-pancetta וממשיכים לצלות עד הבצל הם סכין רך מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך מרכז הקופות חזיר 63°, על 10 עד 20 דקות יותר. (חלציים חזיר ישתנו בגודל ועובי. אם יש לך ירך רזה, לבדוק את הטמפרטורה מוקדם יותר. אם ירך החזיר שלך מוכן לפני הבצל שלך, פשוט להסיר אותו לצלחת גדולה לנוח ולהמשיך לבשל את הבצל עד שהם נעשים.)
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים את כל אבל 3 כפות של טפטוף מהמחבת קלייה. אם אין לך מספיק טפטוף, להוסיף חמאה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים את המחבת על פני שני מבערים מעל חום בינוני עד החמאה נמסה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את הקמח לגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של המחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הטעם הגולמי של הקמח מבושל, על 2 עד 3 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לטאטא סיידר או מיץ קלבדוס ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב מתבשל ומתעבה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
לטאטא במרק או מלאי ומלח נמדד ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 2 1/4 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הסיר. זרוק את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים את הסיר על חום בינוני, להקציף את הקרם וכל מיצים שנצברו על הצלחת מן החזיר נח, ולהביא לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
חותכים את בשר החזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
מגישים עם תערובת בצל-pancetta ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק