קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס

ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס
ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, בצלי צ'יפוליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת סיידר, בשר חזיר צלוי ברוטב תאנה, ו בשר חזיר צלוי ברוטב מנגל אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, להסיר את החזיר מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את שומן חזיר בצד למעלה באמצע מחבת צלייה צלוי במשך 30 דקות. בינתיים, לקלף את הבצלים ולמקם אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים את pancetta לקוביות גדולות ולהוסיף אותו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הסוכר ואת הקורנית, מתבלים בפלפל, וזורקים עם הידיים לשלב; להפריש.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F, פזר את תערובת הבצל-פנקטה סביב החזיר בשכבה זוגית, וצלה במשך 20 דקות. מערבבים את תערובת הבצל-pancetta וממשיכים לצלות עד הבצל הם סכין רך מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך מרכז הקופות חזיר 63°, על 10 עד 20 דקות יותר. (חלציים חזיר ישתנו בגודל ועובי. אם יש לך ירך רזה, לבדוק את הטמפרטורה מוקדם יותר. אם ירך החזיר שלך מוכן לפני הבצל שלך, פשוט להסיר אותו לצלחת גדולה לנוח ולהמשיך לבשל את הבצל עד שהם נעשים.)
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסננים את כל אבל 3 כפות של טפטוף מהמחבת קלייה. אם אין לך מספיק טפטוף, להוסיף חמאה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים את המחבת על פני שני מבערים מעל חום בינוני עד החמאה נמסה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים את הקמח לגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של המחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הטעם הגולמי של הקמח מבושל, על 2 עד 3 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לטאטא סיידר או מיץ קלבדוס ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב מתבשל ומתעבה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
לטאטא במרק או מלאי ומלח נמדד ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 2 1/4 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הסיר. זרוק את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים את הסיר על חום בינוני, להקציף את הקרם וכל מיצים שנצברו על הצלחת מן החזיר נח, ולהביא לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
חותכים את בשר החזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
11
מגישים עם תערובת בצל-pancetta ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה