ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס
ירך חזיר צלוי עם רוטב קרם קלבדוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, בצלי צ'יפוליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת סיידר, בשר חזיר צלוי ברוטב תאנה, ו בשר חזיר צלוי ברוטב מנגל אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, להסיר את החזיר מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם.
מניחים את שומן חזיר בצד למעלה באמצע מחבת צלייה צלוי במשך 30 דקות. בינתיים, לקלף את הבצלים ולמקם אותם בקערה גדולה.
חותכים את pancetta לקוביות גדולות ולהוסיף אותו לקערה.
מוסיפים את הסוכר ואת הקורנית, מתבלים בפלפל, וזורקים עם הידיים לשלב; להפריש.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F, פזר את תערובת הבצל-פנקטה סביב החזיר בשכבה זוגית, וצלה במשך 20 דקות. מערבבים את תערובת הבצל-pancetta וממשיכים לצלות עד הבצל הם סכין רך מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך מרכז הקופות חזיר 63°, על 10 עד 20 דקות יותר. (חלציים חזיר ישתנו בגודל ועובי. אם יש לך ירך רזה, לבדוק את הטמפרטורה מוקדם יותר. אם ירך החזיר שלך מוכן לפני הבצל שלך, פשוט להסיר אותו לצלחת גדולה לנוח ולהמשיך לבשל את הבצל עד שהם נעשים.)
מניחים מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש.
מסננים את כל אבל 3 כפות של טפטוף מהמחבת קלייה. אם אין לך מספיק טפטוף, להוסיף חמאה לפי הצורך.
מניחים את המחבת על פני שני מבערים מעל חום בינוני עד החמאה נמסה, אם משתמשים.
מפזרים את הקמח לגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של המחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הטעם הגולמי של הקמח מבושל, על 2 עד 3 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
לטאטא סיידר או מיץ קלבדוס ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב מתבשל ומתעבה, על 5 עד 6 דקות.
לטאטא במרק או מלאי ומלח נמדד ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 2 1/4 כוסות, על 5 דקות.
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הסיר. זרוק את התוכן של המסננת.
מניחים את הסיר על חום בינוני, להקציף את הקרם וכל מיצים שנצברו על הצלחת מן החזיר נח, ולהביא לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
חותכים את בשר החזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מגישים עם תערובת בצל-pancetta ורוטב.