מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו את זה, זה תלוי בך, חמאה, שקדים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: באבא גנוש, באבא גנוש, ו באבא גנוש.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C, ולאחר מכן צולים את חצילים על תבנית אפייה במשך 30 דקות עד העורות הם שלפוחיות היטב, הופכים אותם באמצע הדרך. השאר את התנור דולק (עבור הטלה) והטה את החציל למסננת מעל קערה. להשאיר עד מגניב ולתת את המיצים לנקז, ואז לקלף ולשים את הבשר בחזרה במסננת לנקז שוב במשך כמה דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת חסינה עד חם מאוד, מכניסים את הטלה וחומים היטב מכל הצדדים, אפילו את הקצוות. זה צריך לקחת בערך 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 8 דקות כדי לבשל את הטלה רק בינוני-להשאיר אותו עוד אם אתה רוצה את זה קצת יותר מבושל. בזמן שה בישול, blanch את שעועית רץ במים מלוחים רותחים במשך 3-4 דקות ולנקז אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית רץ
טיפים עגולים לפינה #4
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
לאחר מבושל, להסיר את הטלה מהתנור ולהשאיר לנוח. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השקדים ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות עד הקלוי. עצה בשום ושעועית ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. כדי לשרת, כפית באבא קטן על כל צלחת, פורסים את הכבש לתוך מדליונים ומתרפקים ליד השעועית.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman