ירך כבש עם באבא גנוש
מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו את זה, זה תלוי בך, חמאה, שקדים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: באבא גנוש, באבא גנוש, ו באבא גנוש.
הוראות
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C, ולאחר מכן צולים את חצילים על תבנית אפייה במשך 30 דקות עד העורות הם שלפוחיות היטב, הופכים אותם באמצע הדרך. השאר את התנור דולק (עבור הטלה) והטה את החציל למסננת מעל קערה. להשאיר עד מגניב ולתת את המיצים לנקז, ואז לקלף ולשים את הבשר בחזרה במסננת לנקז שוב במשך כמה דקות.
שים את בשר החציל ואת שאר מרכיבי הבאבא גנוש במעבד מזון. יז עד חלקה, ואז לטעום, להוסיף מלח ופלפל, בתוספת יותר ממרח טחינה אם אתה אוהב את זה. תניח בצד.
חותכים את הטלה בחצי רחבים, מפזרים מלח ופלפל ומגלגלים אותו בעשבי תיבול קצוצים.
מחממים את שמן הזית במחבת חסינה עד חם מאוד, מכניסים את הטלה וחומים היטב מכל הצדדים, אפילו את הקצוות. זה צריך לקחת בערך 7 דקות בסך הכל.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 8 דקות כדי לבשל את הטלה רק בינוני-להשאיר אותו עוד אם אתה רוצה את זה קצת יותר מבושל. בזמן שה בישול, blanch את שעועית רץ במים מלוחים רותחים במשך 3-4 דקות ולנקז אותם היטב.
לאחר מבושל, להסיר את הטלה מהתנור ולהשאיר לנוח. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השקדים ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות עד הקלוי. עצה בשום ושעועית ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. כדי לשרת, כפית באבא קטן על כל צלחת, פורסים את הכבש לתוך מדליונים ומתרפקים ליד השעועית.