קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות74
מגזין

ירך כבש עם באבא גנוש

ירך כבש עם באבא גנוש
מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו את זה, זה תלוי בך, חמאה, שקדים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: באבא גנוש, באבא גנוש, ו באבא גנוש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C, ולאחר מכן צולים את חצילים על תבנית אפייה במשך 30 דקות עד העורות הם שלפוחיות היטב, הופכים אותם באמצע הדרך. השאר את התנור דולק (עבור הטלה) והטה את החציל למסננת מעל קערה. להשאיר עד מגניב ולתת את המיצים לנקז, ואז לקלף ולשים את הבשר בחזרה במסננת לנקז שוב במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שים את בשר החציל ואת שאר מרכיבי הבאבא גנוש במעבד מזון. יז עד חלקה, ואז לטעום, להוסיף מלח ופלפל, בתוספת יותר ממרח טחינה אם אתה אוהב את זה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
באבא גנושבאבא גנוש
טחינהטחינה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
חותכים את הטלה בחצי רחבים, מפזרים מלח ופלפל ומגלגלים אותו בעשבי תיבול קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מחממים את שמן הזית במחבת חסינה עד חם מאוד, מכניסים את הטלה וחומים היטב מכל הצדדים, אפילו את הקצוות. זה צריך לקחת בערך 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 8 דקות כדי לבשל את הטלה רק בינוני-להשאיר אותו עוד אם אתה רוצה את זה קצת יותר מבושל. בזמן שה בישול, blanch את שעועית רץ במים מלוחים רותחים במשך 3-4 דקות ולנקז אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית רץשעועית רץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לאחר מבושל, להסיר את הטלה מהתנור ולהשאיר לנוח. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השקדים ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות עד הקלוי. עצה בשום ושעועית ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. כדי לשרת, כפית באבא קטן על כל צלחת, פורסים את הכבש לתוך מדליונים ומתרפקים ליד השעועית.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman