תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 741 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את טורקית או, פנצ'טה, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ממולא Sweetbreads, בשר עגל צלוי, ו בשר עגל צלוי ברוטב רוזה פאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים לחמניות מתוקות בקערה גדולה של קרח ומים קרים במקרר, מחליפים מים מדי פעם (2 או 3 פעמים), לפחות 8 שעות.
מסננים sweetbreads ולהעביר לסיר כבד 4 ליטר. מכסים במים קרים על ידי 1 אינץ ' ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד sweetbreads שמנמן להרגיש מעט מוצק למגע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסננים במסננת ומעבירים לקערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל.
חותכים משם כל שומן ולמשוך משם כמה שיותר קרום ורקמת חיבור ככל האפשר עם סכין קילוף קטן מבלי לשבור את sweetbreads.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
מסדרים לחמים בשכבה 1 בתבנית אפייה, ואז מכסים בניילון נצמד ומעלה עם צלחת אפייה אחרת או צלחת המחזיקה משקולות. Chill sweetbreads, משוקלל, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®
6
בעוד sweetbreads לצנן, blanch פיסטוקים בסיר קטן של מים רותחים 1 דקה, ולאחר מכן לנקז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
לחמים יבשים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8
שמן חום ו 2 כפות חמאה במחבת עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז לטגן חצי sweetbreads, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 4 דקות בסך הכל, ולהעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוסף 1 כף חמאה למחבת ומטגנים הנותרים לחמניות מתוקות באותו אופן, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה למחבת, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני לבשל pancetta, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, שום, עלה דפנה ותימין, ואז להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, ערבוב, עד ירקות מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שרי ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים דמי-גלייס, מים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, פיסטוקים, וקמחים וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ואז לכסות את פני השטח של תערובת עם סיבוב חמאה של נייר קלף (בצד החמאה למטה) ומבשלים לחמניות, מחבת מכוסה חלקית עם מכסה, עד המשרד אבל עדיין קפיצי למגע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
העברת sweetbreads עם כפית מחוררת לקערה, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד,להתפרק לחתיכות 1 - ל 1 1/2 אינץ'. מצקת בישול נוזל דרך מסננת לתוך קערה, השלכת עלה דפנה ותימין, ושמורה. להזמין ירקות בקערה אחרת לרוטב ומילוי.
מבשלים תרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד נבול, כ -20 שניות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזיר
2
העברת תרד לקערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז שוב, לסחוט חופנים של תרד כדי להסיר נוזל עודף. קוצצים תרד ומערבבים לירקות שמורים יחד עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
לעשות חור למילוי שפועל לאורך דרך עגל: החל באמצע 1 קצה של צלי, להכניס סכין דק ארוך וחדה לאורך למרכז, ולאחר מכן לחזור בקצה הנגדי של ירך כדי להשלים חתך פועל באמצע. פתח חתך עם האצבעות שלך, עובד משני הקצוות, כדי ליצור פתיחה 1 1/2 אינץ ' רחב. לארוז ירך עם כל אבל 2 כפות מלית ירקות, דוחף משני הקצוות לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
לקשור צלי עגל עם חוט מטבח במרווחים 1 אינץ לאורך כל אורך של צלי. עגל לטפוח יבש העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
4
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה עד רק עישון, אז עגל חום, פונה עם מלקחיים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
העברת מחבת לתנור עגל צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך בשר (לא לגעת מלית) רושמים 66°, 45 עד 50 דקות עבור עגל; על 40 דקות עבור בשר חזיר.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף לחמניות מתוקות יחד עם כל מיצי עגל שהצטברו על מגש ומבשלים עד רק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה.
4
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך עגל לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים עם sweetbreads ורוטב קצת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
מגישים רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
6
הערות של טבחים:ניתן ספוג קרח ומים קרים במקרר עד 24 שעות. שקדי סוכר משוקללים יכולים להצטנן עד 24 שעות. בשר עגל יכול להיות ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה. (Chill sweetbreads, בישול נוזלי, והירקות הנותרים בנפרד.)