ירך עגל פסחא עם שומר-מחית שעועית לימה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירך עגל פסחא עם שומר-לימה שעועית פירה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 794 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זרעי שומר, גרידת לימון, נורות שומר-חצוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו מחית שעועית לימה, מחית שעועית לימה עם זיתים פקורינו מגולח, ו רגל טלה צלויה עם נענע, שום ופרה שעועית לימה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לכסות את הלימות עם 4 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה, ולאחר מכן להוסיף מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מוסיפים את השום, שומר קצוץ, בצל וגרידת לימון. מרתיחים על חום גבוה בינוני במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שעועית לימה שומר להיות מחית עבה ושמנת, על 2 שעות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 45
מתבלים את צלי העגל במלח ופלפל ומניחים אותו, בצד השמן למטה, על מתלה שנקבע במחבת צלייה בינונית.
מורחים חצי קרם חרדל על העגל העליון עם מחצית העלים מרווה.
שים את הצלי בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 300 וצולים במשך 45 דקות. בזהירות להפוך את צד שומן העגל למעלה; להפיץ עם שאר קרם חרדל העליון עם עלי מרווה הנותרים. צולים את העגל במשך 1 שעה יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 14
להעביר את צלי העגל ללוח גילוף לנוח במשך 10 דקות.
מערבבים את זרעי שומר הקרקע לתוך פירה שומר-לימה. מתבלים במלח ופלפל. השליכו את מיתר המטבח וחתכו את הבשר בעובי.
מעבירים את העגל לצלחות וכפית את פירה שומר-לימה לצד.