ירכי עוף בגריל פריכות
ירכי עוף בגריל פריכות דורשות כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל 917 קלוריות. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר עבור הרביעי ביולי. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם מלח כשר, פירורי לחם, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ירכי עוף פריכות, ירכי עוף פריכות, ו ירכי עוף פריכות.
הוראות
שלב בקערה גדולה את המיונז, אבקת הצ ' ילי, הקאיין ו -1 / 2 כפית המלח.
מוסיפים את העוף וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה. מחממים גריל לבינוני נמוך.
מברישים את סורגי הגריל בשמן צמחי.
מניחים את פירורי הלחם בכלי רדוד, ואז מוסיפים את העוף, הופכים לציפוי יסודי. צולים את העוף, הופכים פעם אחת, עד להזהבה ומבושלים, 20 עד 25 דקות לכל צד. בינתיים מברישים את העגבניות בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מניחים בצד החתוך כלפי מטה על הגריל ומבשלים עד לסימון, כ -4 דקות לכל צד.