ירכי עוף בגריל קצ'אטורה עם תפוחי אדמה שום סופר מרוסקים
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, קצ'אטורה של ירכי עוף בגריל עם תפוחי אדמה שום סופר מרוסקים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 914 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 45 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם בצל, שמן זית, קובנל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מלא30 ירכי עוף גיליון מחבת ארוחת ערב עם תפוחי אדמה מרוסקים, מלא30 ירכי עוף גיליון מחבת ארוחת ערב עם תפוחי אדמה מרוסקים, ו מלא30 ירכי עוף גיליון מחבת ארוחת ערב עם תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מקלפים את הטטרים וחותכים אותם לגושים קטנים.
4
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. חושפים, מוסיפים מלח לתיבול תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בסיר קטן על אש נמוכה בינונית ולהוסיף שמן צמחי, על 1 כף רק גלגל העין זה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים 2 כפות חמאה בחתיכות קטנות. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, מוסיפים 4 שיני שום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
דַק-
7
מטגנים שום 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים בצל ירוק ומסירים את התבנית מהאש ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים מחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בקערה גדולה, לשלב חומץ בלסמי, ווסטרשייר, פתיתי פלפל אדום כתוש, רוזמרין ואז להקציף על 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה, גלגל העין זה. הופכים כובעי פורטובלו במרינדה ומעבירים לצלחת לשמורה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שעועית ירוקה כבושה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים ירכי עוף למרינדה שנותרה ומצפים באופן אחיד. צד עונה 1 של ירכי העוף, כמו גם כובעי הפטריות השמורים עם מלח ופלפל ואז מעבירים רק את הירכיים לגריל חם, הצד המתובל כלפי מטה. מתבלים את הצד הנגדי של ירכי העוף וצולים במשך 6 דקות מכל צד ואז מעבירים לצלחת למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מוסיפים כובעי פטריות כבושים גולמיים לגריל ומעליהם מחבת כבדה כדי ללחוץ עליהם בזמן שהם צולים. מבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד עד שהם כהים, רכים ומסומנים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
בעוד ירכי עוף ופטריות מתבשלות, מוסיפים כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב המחבת, למחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים למחבת את 2 שיני השום, הפלפלים והבצל שנותרו מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, זורקים לעתים קרובות, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה למחבת וזורקים לחום, בערך 1 דקה ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
פרוסה דקה נחה בשר ירך עוף ופטריות בגריל.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשר
16
מסננים תפוחי אדמה ואז מחזירים אותם לסיר החם כדי לאדות חלק מתכולת המים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
מוסיפים את תערובת השום והבצל השמור לתפוחי האדמה יחד עם הריקוטה, 1/2 כוס חלב וגבינה מגוררת ומרסקים לשילוב תפוחי אדמה עם גבינות וחלב. מתבלים את הסופר-מאשרים במלח ופלפל.