ירכי עוף בגריל קצ'אטורה עם תפוחי אדמה שום סופר מרוסקים
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, קצ'אטורה של ירכי עוף בגריל עם תפוחי אדמה שום סופר מרוסקים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 914 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 45 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם בצל, שמן זית, קובנל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מלא30 ירכי עוף גיליון מחבת ארוחת ערב עם תפוחי אדמה מרוסקים, מלא30 ירכי עוף גיליון מחבת ארוחת ערב עם תפוחי אדמה מרוסקים, ו מלא30 ירכי עוף גיליון מחבת ארוחת ערב עם תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מקלפים את הטטרים וחותכים אותם לגושים קטנים.
4
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. חושפים, מוסיפים מלח לתיבול תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
בסיר קטן על אש נמוכה בינונית ולהוסיף שמן צמחי, על 1 כף רק גלגל העין זה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים 2 כפות חמאה בחתיכות קטנות. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, מוסיפים 4 שיני שום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
מטגנים שום 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים בצל ירוק ומסירים את התבנית מהאש ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מחממים מחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
בקערה גדולה, לשלב חומץ בלסמי, ווסטרשייר, פתיתי פלפל אדום כתוש, רוזמרין ואז להקציף על 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה, גלגל העין זה. הופכים כובעי פורטובלו במרינדה ומעבירים לצלחת לשמורה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שעועית ירוקה כבושה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספים
10
מוסיפים ירכי עוף למרינדה שנותרה ומצפים באופן אחיד. צד עונה 1 של ירכי העוף, כמו גם כובעי הפטריות השמורים עם מלח ופלפל ואז מעבירים רק את הירכיים לגריל חם, הצד המתובל כלפי מטה. מתבלים את הצד הנגדי של ירכי העוף וצולים במשך 6 דקות מכל צד ואז מעבירים לצלחת למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מוסיפים כובעי פטריות כבושים גולמיים לגריל ומעליהם מחבת כבדה כדי ללחוץ עליהם בזמן שהם צולים. מבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד עד שהם כהים, רכים ומסומנים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
בעוד ירכי עוף ופטריות מתבשלות, מוסיפים כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב המחבת, למחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מוסיפים למחבת את 2 שיני השום, הפלפלים והבצל שנותרו מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, זורקים לעתים קרובות, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה למחבת וזורקים לחום, בערך 1 דקה ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
מסננים תפוחי אדמה ואז מחזירים אותם לסיר החם כדי לאדות חלק מתכולת המים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
17
מוסיפים את תערובת השום והבצל השמור לתפוחי האדמה יחד עם הריקוטה, 1/2 כוס חלב וגבינה מגוררת ומרסקים לשילוב תפוחי אדמה עם גבינות וחלב. מתבלים את הסופר-מאשרים במלח ופלפל.