ירכי עוף חלודות
ירכי עוף חלודות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל צ'ילה אסיה, ליים, סירופ מייפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון שער חלוד, מסמר חלוד אוקסאקן, ו קוקטייל ציפורניים חלוד חלק.
הוראות
מועכים שום לעיסה עם מרגמה ועלי.
מערבבים רוטב פלפל צ ' ילי, סירופ מייפל, רוטב סויה, מיונז וחומץ אורז לשום עד לאיחוד יסודי של המרינדה.
מעבירים את ירכי העוף לכלי שטוח גדול (כמו תבנית אפייה) ויוצקים מרינדה על העוף; מערבבים עד שהעוף מצופה. מכסים את המנה בניילון ומכניסים למקרר לכ -3 שעות; אם מעדיפים, הניחו לעמוד כ -30 דקות בטמפרטורת החדר. לגולל צלחת ומפזרים מלח.
מחממים גריל פחמים לחום גבוה.
מניחים ירכי עוף על הגריל החם עם דפנות חלקות כלפי מטה. מבשלים עד שהעוף מראה סימני גריל, כ -3 דקות. הופכים את העוף ומבשלים עד שהצד השני מראה סימני גריל, כ -5 דקות. ממשיכים לבשל, מעבירים אותם מדי פעם והופכים כל 2 דקות, עד שהבשר כבר לא ורוד בפנים והירכיים מזהיבות, 10 עד 12 דקות.
מעבירים עוף לפלטה, נותנים לנוח 5 דקות ומגישים מעוטרים בפלחי ליים.