תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירכיים עוף פריך עם זיתים אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, שמן צמחי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה, ירכיים עוף עם עגבניות וזיתים, ו ירכיים עוף עם זיתים ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים עוף במלח, פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
שמן חום במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד שמן רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים עוף במחבת, העור הצדדים למטה; להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים עוף לצלחת, משליכים טיפות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
חותכים לימון לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. מערבבים יחד זיתים, אוכמניות, שקדים ויין במחבת; מוסיפים פרוסות לימון.