קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב

ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב
ירכיים עוף פריך עם קומפוט צימוקים זהוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 975 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו ירכיים של עוף, שמן צמחי, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב, ירכיים עוף קלוי עם דובדבן-טימין קומפוט, ו ירכיים עוף זהוב עם סלסה לימון חרוך ורדה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הסקווש, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד רך כמעט, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מוסיפים את התפוח, קינמון וקיין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מוסיפים את הצימוקים, היין, הדבש והקורנית ומבשלים עד שהיין כמעט התאדה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
במחבת שאינה ניתנת לאבחנה, מחממים את השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה עד העור הוא פריך, 5 דקות. להפוך את העוף, להעביר את המחבת לתנור ולצלות במשך 6 דקות, עד מבושל דרך; לשרת עם הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
CompoteCompote
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה