ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב
ירכיים עוף פריך עם קומפוט צימוקים זהוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 975 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו ירכיים של עוף, שמן צמחי, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב, ירכיים עוף קלוי עם דובדבן-טימין קומפוט, ו ירכיים עוף זהוב עם סלסה לימון חרוך ורדה.
הוראות
מוסיפים את הסקווש, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד רך כמעט, 3 דקות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את התפוח, קינמון וקיין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הצימוקים, היין, הדבש והקורנית ומבשלים עד שהיין כמעט התאדה. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת שאינה ניתנת לאבחנה, מחממים את השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה עד העור הוא פריך, 5 דקות. להפוך את העוף, להעביר את המחבת לתנור ולצלות במשך 6 דקות, עד מבושל דרך; לשרת עם הקומפוט.