ירכי עוף צלויות עם שומר, בצל ופלפל אדום קלויים
ירכי עוף צלויות עם שומר, בצל ופלפל אדום קלויים היא מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית וראשונית. מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-49 גרם חלבון, 51 גרם שומן ובסך הכל 720 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש בצל, שומר, חומץ בלסמי ושומר טחון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ירכי עוף בגריל עם בצל ופלפל מתוק, ירכי עוף אפויות ללא עצמות עם פלפלים ובצל, וטוסט שומר אנשובי עם פלפל אדום קלוי.
הוראות
צור את הפלפלים על מבער גז פתוח במשך 10 עד 12 דקות, והופכים מדי פעם. לחלופין, צרמו את הפלפלים מתחת לפטם במשך 7 עד 8 דקות, הפכו מדי פעם, כשדלת התנור פתוחה מעט כדי לאפשר לאדים לצאת.
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון נצמד. כאשר מתקרר, קולפים וזרעים את הפלפלים ופורסים לאורך.
מחממים 1 כף שמן זית כתית מעולה במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל, השומר והשום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב תכוף, במשך 15 דקות, או עד שהירקות רכים ומתוקים. מכסים בחומץ ומאחדים עם הפלפלים.
מניחים רשת צינון מעל נייר אפייה ומניחים עליו את ירכי העוף.
מטפטפים קלות את ירכי העוף בשמן זית כתית מעולה ומתבלים בנדיבות במלח, פלפל ואבקת שומר. מסדרים את המתלה בשליש העליון של התנור; ירכי עוף צריכות להיות במרחק של 8 אינץ' מהפטם. קולים את ירכי העוף במשך 12 עד 15 דקות, והופכים מדי פעם. מלבישים את העוף המבושל בגרידת לימון ומיץ.
מסדרים את העוף על מגש ומעליו את הבצל, השומר והפלפלים. פזרו את כפות השומר מלמעלה.