ירכיים עוף טריאקי
טריאקי ירכיים עוף דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו לקישוט: בצל ירוק, זנגביל, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכון זה אופייני למטבח היפני. וזה די טוב. מתכונים דומים: ירכיים עוף טריאקי, ירכיים עוף טריאקי, ו ירכיים עוף טריאקי אננס.
הוראות
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים בקערה. להזמין תערובת טריאקי 1/4 כוס לפסטה. יש לשטוף את העוף במים קרים, לטפוח יבש, ולסדר על צלחת אפייה.
מברשת שני הצדדים של עוף עם תערובת טריאקי, ומתבלים עם מלח ופלפל.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד מיצים לרוץ ברור, צליעה לאחר 5 דקות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת אפונה 1 עד 2 דקות לפני סוף זמן הבישול.
מסננים פסטה ואפונה, לשטוף מתחת למים קרים, ולנקז ביסודיות.
להעביר צלחת הגשה, לזרוק עם שמור 1/4 כוס תערובת טריאקי. חותכים עוף, וחלקים באופן שווה על פסטה; מקשטים, אם תרצה.