ירכיים עוף מבושלות עם דלעת סקווש
ירכיים עוף מבושלות מחבת עם דלעת סקווש נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, דלורית, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ירכיים עוף עם בצל מקורמל, דלורית ובייקון, דלעת מחבת אחת סקווש מקרוני וגבינה, ו דלורית מבושלת אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את רגלי העוף, העור בצד למטה ומבשלים מבלי לזוז עד חום זהוב פריך, 8 עד 10 דקות. הפוך, ומבשל במשך 3 עד 4 דקות בצד השני.
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
מוסיפים את סקווש קוביות לשומן במחבת ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב והשלכה מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום ולהתרכך, על 4 דקות (להפחית את החום אם משהו מתחיל לשרוף).
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעט מתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את המרווה ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיף מרק עוף ו deglaze המחבת, גירוד כל חתיכות חומות על הקרקעית. לדחוף את הסקווש לצדדים, ולהוסיף את העוף בחזרה, צד העור למעלה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, חשופים, עד ירכיים עוף מבושלים דרך (ירכיים צריכים לרשום לפחות 77° על מדחום קריאה מיידית) והמניה מצטמצמת לכחצי כוס, 15 עד 20 דקות.
Off חום, להקציף חמאה ומיץ לימון לרוטב, מתערבל לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ושופכים סביב העוף.