קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות

ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות
ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 400 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ירכיים עוף, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו עוף מטוגן מרוקאי רגליים וירכיים עם מיץ גזר, תאריך, חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, ו רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה. מסדרים את הירכיים עוף ורגליים על מגש בשכבה אחת ומתבלים אותם עם מלח, לפי הטעם. להפוך את החתיכות בצד השני שלהם ועונה שוב. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, בזהירות להוסיף את העוף לשמן. אל תזלזל במחבת. להתנגד לפיתוי לזוז או להפוך את החלקים. לאפשר להם חום בצד הראשון שלהם, על 3 עד 5 דקות. השתמש מלקחיים מתכת להפוך את חתיכות העוף כדי לצרוב את הצד השני שלהם, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מעבירים את העוף למגש ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
באותו מחבת, להוסיף את זרעי כמון פתיתי צ ' ילי, ערבוב במהירות לתת להם טוסט מהיר, על 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל, זנגביל ושום ומערבבים לשלב. מתבלים את המרכיבים במלח, לפי הטעם, ואז מוסיפים את העגבניות, הקינמון ועלי המפרץ. אפשר לתערובת לבשל וכל הטעמים לבוא יחד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
נייר אורזנייר אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיף את העוף בחזרה למחבת, לשמור על החום נמוך ולהמשיך לבשל עד העוף מבושל דרך, 30 עד 45 דקות. (הערה של השף: אם הרוטב הופך עבה מדי או מתחיל להיצמד לתחתית המחבת, אל תהסס להוסיף קצת מים, על 1/2 כוס בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כאשר העוף מבושל דרך, להסיר ולהשליך את מקלות הקינמון ועלי דפנה. טעם לתיבול ולהעביר לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מגישים לצד כרוב מטוגן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)