קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום

ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום
גשו לסופר וקנו עגבניות בפירה, פלפל טרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום, ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ולימון, ו ירכיים עוף מטוגנות עם ברוקולי וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
שים את העוף במחבת וחום היטב משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן. להפחית את החום נמוך למדי.
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוסיפים את הרוזמרין והיין. מביאים לרתיחה, משפשפים את תחתית המחבת כדי להוציא את כל החלקים החומים. מרתיחים עד היין מצטמצם כ 1/4 כוס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את המרק, העגבניות, הזיתים, 1/2 הנותרים מלח כפית, ואת העוף, צד העור למעלה, עם כל מיצים שנצברו. כיסוי ומבשלים עד העוף נעשה רק, 20 עד 25 דקות. דחוף את העוף לצד המחבת ולאחר מכן מועך את שיני השום במזלג. מערבבים 1/8 כפית פלפל ואת בזיליקום, להביא רק לרתיחה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
המלצה ליין: באיטליה יש שלושה ענבים אדומים גדולים. נביולו וסנג ' ובזה ידועים היטב, אבל ענבי אגליאניקו החזקים ראויים לפחות לאותה הערכה. מנה זו היא הזדמנות מצוינת לטעום אחד מהיינות הטובים ביותר שלה, Taurasi או Aglianico del Vulture.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)