ירכיים עוף משמש-ג'ינג'ר
ירכיים עוף משמש-ג'ינג'ר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 440 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לך פלפל, רוטב ברביקיו, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: ירכיים עוף משמש-ג'ינג'ר, ירכיים עוף משמש חריף, ו ירכיים עוף מזוגגות משמש.
הוראות
בקערה, מערבבים אבקת צ ' ילי, 1 כף. ג ' ינג ' ר טחון, אבקת שום, מלח ופלפל. לטפוח עוף יבש לשפשף תערובת תיבול לתוך עוף. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות.
במחבת קטנה, מערבבים שימורים, רוטב ברביקיו, זנגביל שנותר, מיץ ליים ושום. מערבבים על אש נמוכה עד בשילוב טוב.
מחממים תנור ל 177°; ערפל גדול, צלחת אפייה רדודה עם ספריי בישול. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מעבירים עוף לתבנית אפייה ויוצקים זיגוג משמש, הופכים עוף למעיל.
אופים עד העוף מבושל דרך, כ 40 דקות.
תן מנוחה עוף במשך 10 דקות לפני ההגשה.