ירכיים עוף מתובל קובני עם צ'וריסו ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. אם יש לך כמון טחון, גבעולי כוסברה, פלפל פיקילו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ירכיים עוף מתובל קובני עם צ'וריסו ואורז, בשר חזיר מתובל קובני Tenderloin ואורז Soffrito, ו Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (אורז קרמי עם עוף וצ'וריסו) (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף הראשון 11 מרכיבים בקערה בינונית למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים עוף בשקית פלסטיק resealable גדולה; להוסיף מרינדה. שקית חותם; פנה מספר פעמים כדי מעיל עוף. להכניס למקרר עוף לפחות 4 שעות עד 1 יום, הפיכת שקית מדי פעם. באמצעות מלקחיים, להעביר עוף משקית לצלחת, המאפשר מרינדה עודף לטפטף בחזרה לתוך שקית. ריזרב מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
חום 1 כף שמן בסיר רחב גדול כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף צ ' וריסו ו sauté עד תחילת חום ושומן מתחיל לעבד, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צ ' וריסו לקערה בינונית. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים חצי עוף, העור למטה, לסיר. Sauté עד חום, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
העברה לצלחת. חזור עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
יוצקים את כל אבל 3 כפות שומן מן הסיר; להשליך עודף שומן.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להוסיף בצל קצוץ; sauté 4 דקות, גירוד כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים פלפל קצוץ ושום קצוץ. Sauté עד בצל הם שקופים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מערבבים באורז, ערבוב להתמזג עם ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה גויה®
11
מוסיפים 2 1/2 מרק כוסות, עגבניות עם כל מיץ, פפריקה, זעפרן, ומרינדה שמורות. מביאים לרתיחה, ערבוב להתמזג. להחזיר עוף, צ ' וריסו, וכל מיצים שהצטברו לסיר, הקשה עוף חלקית לתוך אורז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
נוזל-אונקיות מים טריים
זעפרן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 15 דקות. סדר רצועות פלפל piquillo על חתיכות עוף. מכסים וממשיכים להתבשל עד שהאורז רך ועוף מבושל דרך, ומוסיפים יותר מרק על ידי 1/4 כוסות אם האורז יבש, כ -10 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
13
מעבירים אורז ועוף לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה