ירכיים עוף עם רוטב דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירכיים עוף עם רוטב דובדבן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 1048 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ריבת הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף עם זית ירוק, דובדבן ורוטב פורט, ירכיים עוף קלוי עם דובדבן-טימין קומפוט, ו ירכיים עוף ברוטב תאנה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לקצץ שומן עודף מן העוף ואת העונה על כל הצדדים עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מניחים קמח בקערה; מוסיפים עוף, פונים למעיל. לנער את עודף ומניחים עוף, צד העור למטה, במחבת. תשליך שאריות קמח. מבשלים עוף עד חום זהוב, כ 7 דקות. (אם המחבת קטנה מדי, לבשל בקבוצות.)
העברה לתבנית אפייה גדולה, צד העור למעלה.
אופים עד בשר ליד העצם לא מראה עקבות של ורוד, על 25 דקות.
יוצקים שומן ממחבת ולהחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב להרים כל חתיכות משחימים על התחתונה, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 2 דקות.
להוסיף מרק, להגדיל את החום גבוה ומרתיחים במהירות עד מופחת מעובה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה; מערבבים בשימורים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מבריק, על 5 דקות. מערבבים דובדבנים ומבשלים עד התחמם, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
לארגן עוף על צלחות או מגש. רוטב דובדבן כפית על גבי ומגישים חם.