ירכיים עוף צ'ילי-הדר קלוי עם זיתים מעורבים ותפוחי אדמה
אם יש לכם כמון טחון, תפוחי אדמה זהב יוקון, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. נסו ירכיים עוף צ'ילי-הדר קלוי עם זיתים מעורבים ותפוחי אדמה, ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ותפוחי אדמה, ו ירכיים עוף צלוי פאן עם ענבים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מומלחים קלות עד כמעט מכרז, כ 7 דקות.
בינתיים, מניחים ירכיים עוף על תבנית אפייה כבדה גדולה.
מפזרים עוף בנדיבות עם מלח; טפטוף עם 1 מיץ לימון כף ולהניח בצד.
להקציף 1 מיץ ליים כף, מיץ תפוזים, אבקת צ ' ילי, הן פפריקות, קליפת תפוז מגוררת, כמון טחון, אורגנו מיובש, ו 1/2 מלח כפית בקערה קטנה. לשפשף תערובת צ ' ילי על כל העוף. סדר טריזים תפוחי אדמה על תבנית אפייה, התרפק סביב עוף.
טפטוף שמן זית על עוף ותפוחי אדמה.
אופים עוף ותפוחי אדמה 20 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°. להפוך פלחי עוף ותפוחי אדמה; מיצי כפית מעל.
מוסיפים מרק עוף, 1 כף כוסברה קצוצה, ופטרוזיליה קצוצה, ערבוב לגרד כל חתיכות צ ' ילי בתחתית גיליון אפייה. תהפוך את העוף.
אופים עד העוף מבושל דרך ומתחיל חום כתמים, על 10 דקות יותר.
בזהירות להעביר עוף ותפוחי אדמה למגש, שמירה על תפוחי אדמה ללא פגע.
מניחים גיליון אפייה מעל 2 מבערי stovetop. מרתיחים רוטב עד מופחת 1 כוס, על 3 דקות.
מערבבים בזיתים. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל ומיץ לימון נוסף, אם תרצה בכך.
יוצקים רוטב על עוף ותפוחי אדמה; למעלה עם כף הנותרים כוסברה ומגישים.