ירכיים עוף צלויות עם תבשיל עדשים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית קטוגנית? ירכיים עוף צלויות עם תבשיל עדשים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 344 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פלפל, עדשים ירוקות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו ירכיים עוף צלויות עם תבשיל עדשים, שמונה תבלינים סקווש וירכיים עוף תבשיל עם אורז עדשים, ו ירכיים עוף צלויות עם יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום מתון עד חום זהוב, כ 4 דקות.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים את המניה, שיני שום שלמות, גזר, כרישה, פלפל, עדשים וקורנית ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
בינתיים, בתבנית אפייה, לטפטף את העוף עם 1 כף שמן ועונה עם מלח ופימנט. צלי על המדף העליון במשך כ 40 דקות, עד מבושל דרך.
זרוק את קורנית sprig מהעדשים.
להעביר את השום, גזר, כרישה ופלפל לבלנדר.
הוסף 1/4 כוס של נוזל בישול פירה.
מסננים את העדשים ומחזירים אותם לסיר. מערבבים את הירקות מחית.
במחבת קטנה, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה.
להוסיף 1 כפית של פימנטן. לגרד את התערובת לתוך עדשים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את החומץ ומתבלים במלח.
מגישים את העדשים בקערות עם העוף.