ירכיים פריכות בריח לימון עם תפוחי אדמה וגזר גמדי
ירכיים פריכות בריח לימון עם תפוחי אדמה וגזר גמדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 971 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, באגט, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ירכיים עוף עם גזר ותפוחי אדמה, ירכיים עוף מטוגן עם גזר ותפוחי אדמה, ו ירכיים עוף פריך עם תפוחי אדמה ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מניחים את בגט cubed על מגש גיליון ואופים 10 דקות להתייבש. שמור.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר של מים רותחים ומבשלים עד שאתה פשוט לקחת את הנשיכה, 10 דקות (נבשל אותם שוב במחבת).
הסר ושמור. תגביר את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות פרנהייט.
מחממים מחבת 14 אינץ ' כבדה תחתית על מעיל גבוה עם שמן קנולה.
מפזרים את ירכיים עוף עם מלח ופלפל. צורב את עור העוף כלפי מטה, עובד בקבוצות במידת הצורך, עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות. הפוך ומבשל עוד 2 דקות.
הסר את העוף מהמחבת, שומר את כל השומן במחבת.
מוסיפים את הבצל, מפזרים מלח וזיעה עד שקופים ומתרככים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את קוביות הבאגט, תפוחי אדמה שמורים וגזר, ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיף את טריזי לימון טימין. לזרוק את כל החומרים בשומן עם גלוג נוסף של שמן במידת הצורך. מסדרים את הירכיים למעלה ומניחים בתנור עד שהירכיים מגיעות ל -160 מעלות, כ -15 דקות.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.