קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ירקות באביב מטוגנים

ירקות באביב מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות האביב מטוגנים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ירקות באביב מטוגנים, ו עוף מטוגן עם ירקות אביביים.

הוראות

1
אם באמצעות favas, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הוסף favas ומבשל 2 דקות.
3
מסננים ושוטפים במים קרים. משוך את החלק העליון של עור קשה על כל שעועית פופ שעועית מתוך העור. שים שעועית בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4
ממלאים קערה גדולה במים ומוסיפים מיץ מלימון. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקצץ ולהשליך גזע סוף על 2 ב. של למעלה קוצני. משוך את ולהשליך את כל העלים החיצוניים הקשוחים עד רק עדין, ירוק בהיר מאוד עלים צהובים להישאר (ייתכן שיהיה עליך לקצץ העליון כדי להסיר לחלוטין את העלים). לקצץ כל קליפת ירוק קשה מן הגבעול. להיות אגרסיבי; אתה רוצה ארטישוק גזוז כולו להיות אכיל. ארטישוק רבעון לאורך לגרד את לחנוק מטושטשת (כל לחנוק נשאר מאחור יוסיף הרבה מרירות). שים ארטישוק גזוז במי לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
Trim נורת שומר של צמרות ירוקות כהות ובינוניות. צ ' ופ feathery fronds ו מילואים 2 כפות. מהם. להשליך צמרות שנותרו. הנורה חצויה לאורך ולחתוך 1/4-in.- טריזים עבים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
6
שורש הקצוות לקצץ עלים יבשים או עלים ירוקים כהים מ שום ירוק בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
חתוך ל2-in. חתיכות (אם השום הירוק יש נורה קטנה בסוף, חצי אותו לאורכו). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים פלחי שומר וארטישוקים מרוקנים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
10
מפזרים 1/2 כפית. מלח ומערבבים עד רוחשות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מוסיפים שום ירוק, בצל ירוק, ומים כוס 1; לכסות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ארטישוק הם במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
מוסיפים אפונה ופול, מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים ב fronds שומר ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
13
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
מחלקים באופן שווה בין 4 קערות רדודות רסס עם שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)