ירקות באביב מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות האביב מטוגנים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ירקות באביב מטוגנים, ו עוף מטוגן עם ירקות אביביים.
הוראות
אם באמצעות favas, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מסננים ושוטפים במים קרים. משוך את החלק העליון של עור קשה על כל שעועית פופ שעועית מתוך העור. שים שעועית בצד.
ממלאים קערה גדולה במים ומוסיפים מיץ מלימון. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקצץ ולהשליך גזע סוף על 2 ב. של למעלה קוצני. משוך את ולהשליך את כל העלים החיצוניים הקשוחים עד רק עדין, ירוק בהיר מאוד עלים צהובים להישאר (ייתכן שיהיה עליך לקצץ העליון כדי להסיר לחלוטין את העלים). לקצץ כל קליפת ירוק קשה מן הגבעול. להיות אגרסיבי; אתה רוצה ארטישוק גזוז כולו להיות אכיל. ארטישוק רבעון לאורך לגרד את לחנוק מטושטשת (כל לחנוק נשאר מאחור יוסיף הרבה מרירות). שים ארטישוק גזוז במי לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
Trim נורת שומר של צמרות ירוקות כהות ובינוניות. צ ' ופ feathery fronds ו מילואים 2 כפות. מהם. להשליך צמרות שנותרו. הנורה חצויה לאורך ולחתוך 1/4-in.- טריזים עבים. תניח בצד.
שורש הקצוות לקצץ עלים יבשים או עלים ירוקים כהים מ שום ירוק בצל ירוק.
חתוך ל2-in. חתיכות (אם השום הירוק יש נורה קטנה בסוף, חצי אותו לאורכו). תניח בצד.
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלחי שומר וארטישוקים מרוקנים.
מפזרים 1/2 כפית. מלח ומערבבים עד רוחשות.
מוסיפים שום ירוק, בצל ירוק, ומים כוס 1; לכסות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ארטישוק הם במכרז, על 20 דקות.
מוסיפים אפונה ופול, מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים ב fronds שומר ולהסיר מן החום.
מחלקים באופן שווה בין 4 קערות רדודות רסס עם שמן זית כתית.