ירקות בגריל בלסמי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 400 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר חום, חומץ בלסמי, סקווש צוואר עקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ירקות בלסמיים בגריל, ירקות בלסמיים בגריל, ו ירקות בגריל בלסמי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מוסיפים חומץ, סוכר ודבש.
מרכיבים שתצטרך
3
תן להתבשל במשך 15 עד 20 דקות או עד מופחת בחצי. תתחמם לזיגוג על הגריל.
4
בשנת 1 גלון מחדש sealable שקית, להוסיף את חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ים, פלפל, שום ומערבבים עד בשילוב. לאחר מכן, להוסיף את הגזר, שורש סלרי ובצל, להסיר אוויר עודף. אפשר להשרות במשך 30 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הקישואים ואת הדלעת ומאפשרים להשרות במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים גריל בינוני גבוה.
6
מברשת גריל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בצל, גזר ושורש סלרי. מבשלים משני הצדדים במשך 3 עד 5 דקות צחצוח עם זיגוג בלסמי. מארק ובראון באופן שווה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מחזיק מחבת לכסות עם רדיד אלומיניום.
9
מוסיפים סקווש וקישואים לגריל, מברשת עם זיגוג ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד מסומן חום שווה.