ירקות בגריל-סלט פסטה פסטו
סלט פסטה ירקות בגריל-פסטו יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. גשו לסופר וקנו את פקורינו רומנו, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פסטאן וסלט ירקות בגריל, סלט פסטה ירקות בגריל, ו סלט פסטה ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
גריל Preheat לחום בינוני (300F כדי 177°). בקערה גדולה, לזרוק קישואים, סקווש, פלפל, בצל ותבלינים איטלקי עם 1 כף. שמן זית. מברשת קלה מתלה גריל עם שמן. ירקות גריל, מכוסה, עד חרוך קלות כתמים אבל עדיין פריך במכרז, 4 עד 6 דקות בכל צד.
הסר ירקות, לתת מגניב וקוצצים. לכסות ולהניח בצד.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. לבשל פסטה עד אל דנטה, על 10 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
לזרוק פסטה, ירקות, שעועית, פסטו, גבינה, 1/2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פלפל לשלב. מכסים ומקררים עד מקורר ביסודיות, לפחות 2 שעות.
טפטוף עם שמן זית הנותרים ומיץ לימון רק לפני ההגשה.