ירקות ועשבי תיבול עם סלק קלוי ואגוזי לוז
ירקות ועשבי תיבול עם סלק קלוי ואגוזי לוז הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בגט עבה, מלח ים ופלפל, עלי צ'רביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו סלק קלוי עם פיסטוקים, עשבי תיבול וכתום, ירוק אביב קלוי עם אגוזי לוז פקורינו, ו ירקות וסלק קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה קטנה, לזרוק את הסלק עם 2 כפות של חומץ ומים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 1 שעה, או עד למכרז.
בואו מגניב, ואז לקלף את הסלק ולחתוך אותם 1/4 אינץ ' טריזים. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
בקערה קטנה, לזרוק את אגוזי לוז עם סירופ פשוט 3/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים במשך 25 דקות, או עד שהאגוזים מכוסים הסירופ מבריקים ויבשים.
בואו מגניב. תשאיר את התנור דולק.
מברשת שני הצדדים של פרוסות באגט עם 2 כפות של שמן זית. מסדרים על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות, או עד קלוי קלות.
בואו מגניב, ואז להפיץ עם הגבינה הכחולה.
בקערה גדולה, לטאטא את הנותרים 2 כפות חומץ ו 6 כפות של שמן זית עד מעורבב. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את המסקלון, עשבי תיבול, סלק ואגוזי לוז; לזרוק מעיל.
מעבירים את הסלט לצלחות ומגישים עם צלי רוקפור.