ירקות חורף איטלקיים עם רוטב אגס-אגוז
ירקות חורף איטלקיים עם רוטב אגס-אגוז הם תוספת שמגישה 6. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 256 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו חתיכות אגוז, שמן זרעי ענבים, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, שהוא מרהיב. מתכונים דומים: כרוב חורף + סלט ירקות סלק עם אגס, גורגונזולן ושומר, סלט ירקות מעורב עם רוטב אגוזים חם, ו סלט אגסים ומנצ'גו עם רוטב אגוזים.
הוראות
במחבת מטגנת בינונית מוסיפים את השאלוט הפרוס עם טפטוף שמן ומבשלים לאט על אש בינונית עד לקרמל טוב, כ -5 עד 6 דקות. מערבבים פנימה את קוביות האגס ומבשלים עד לקבלת עיסה.
מוסיפים בזהירות את תערובת האגסים לבלנדר יחד עם הוורג ' וס, הדבש, 1/2 כוס שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, לפי הטעם. פירה עד לקבלת תערובת חלקה הוספת מעט מים לדק במידת הצורך; זה צריך להיות עקביות של ויניגרט סמיך. מניחים בצד במקרר להתקרר.
לשטוף את כל הירוקים ולהסיר את הגבעולים. קורעים את העלים לחתיכות בגודל ביס ומייבשים היטב. בקערה גדולה או מגש מוסיפים את העלים וזורקים.
יוצקים את הרוטב על הסלט, וזורקים בעדינות.
מקשטים בפרמזן, אגוזי מלך קלויים ופרוסות אגס.