קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות70
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

ירקות חורף איטלקיים עם רוטב אגס-אגוז

ירקות חורף איטלקיים עם רוטב אגס-אגוז
ירקות חורף איטלקיים עם רוטב אגס-אגוז הם תוספת שמגישה 6. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 256 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו חתיכות אגוז, שמן זרעי ענבים, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, שהוא מרהיב. מתכונים דומים: כרוב חורף + סלט ירקות סלק עם אגס, גורגונזולן ושומר, סלט ירקות מעורב עם רוטב אגוזים חם, ו סלט אגסים ומנצ'גו עם רוטב אגוזים.

הוראות

1
במחבת מטגנת בינונית מוסיפים את השאלוט הפרוס עם טפטוף שמן ומבשלים לאט על אש בינונית עד לקרמל טוב, כ -5 עד 6 דקות. מערבבים פנימה את קוביות האגס ומבשלים עד לקבלת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בזהירות את תערובת האגסים לבלנדר יחד עם הוורג ' וס, הדבש, 1/2 כוס שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, לפי הטעם. פירה עד לקבלת תערובת חלקה הוספת מעט מים לדק במידת הצורך; זה צריך להיות עקביות של ויניגרט סמיך. מניחים בצד במקרר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
VerjusVerjus
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לשטוף את כל הירוקים ולהסיר את הגבעולים. קורעים את העלים לחתיכות בגודל ביס ומייבשים היטב. בקערה גדולה או מגש מוסיפים את העלים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הרוטב על הסלט, וזורקים בעדינות.
5
מקשטים בפרמזן, אגוזי מלך קלויים ופרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ