ירקות חורף מבושלים
ירקות חורף מבושל נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 256 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, גזר לבן, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שימוש בירקות חורף, ירקות חורף, ו ירקות חורף (מתכונים דומים).
הוראות
שים את שאלוט על חתיכת נייר גדולה מלמעלה עם 1/2 כף של החמאה. מתבלים במלח ופלפל וחותמים את השאלוט בנייר הכסף.
אופים במשך כ 30 דקות, או עד מכרז.
בסיר גדול, לשלב את גזר לבן, לפת, גזר, כרישה, ציר עוף, טימין ואת 2 כפות הנותרים של חמאה. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז להפחית את החום נמוך ולהוסיף קמצוץ כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, כ 20 דקות. תשליך את קורנית sprig.
בסיר בינוני, לבשל את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד במכרז, על 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות 2 אינץ'.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת שאלוט קלוי לתבשיל הירקות, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.