תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות כבושים מתובל הודי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו צ'ילי, כורכום טחון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ירקות מתובלים הודיים בשמנת חמוצה, ירקות מתובלים הודיים ובצל פשוט דאל, ו ירקות מתובלים הודיים בעטיפות חיטה מלאה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 121° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לקצץ סוף מלפפון, ואז חצי לאורכו. לגרד ולהשליך כל זרעים עם כפית קטנה, ולאחר מכן לחתוך 2 - by 1/2-inch מקלות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
זרעים
3
מבשלים כרובית וגזר יחד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (1 1/2 כפות מלח עבור 3 ליטרים מים), ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
גזר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסננים במסננת, ואז שמים מסננת באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
קרח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
מסננים שוב במסננת, ולאחר מכן לטפוח ירקות יבשים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מסננת
6
מסדרים כרובית, גזר ומלפפון בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה 17 על 12 אינץ ' ואופים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות יבשים ומעט רפויים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
ירק
מלפפון
גזר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
שום דופק וג ' ינג ' ר עם 1 כפית מלח במעבד מזון עד הקרקע דק, ולאחר מכן להעביר לקערה. Pulse זרעי חרדל ב spice grinder עד הקרקע גס, ואז מערבבים יחד עם תבלינים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
שום
ג ' ינג ' ר
תבלינים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
8
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
ווק
9
יוצקים שמן בצד של ווק, ואז להטות ווק מערבולת, ציפוי בצד. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, מוסיפים צ ' ילי ותבלינים תערובת ומבשלים, ערבוב, 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווק
10
מוסיפים תערובת שום ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
11
מוסיפים ירקות, חומץ וסוכר חום ומביאים לרתיחה, מערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
ירק
חומץ
סוכר
12
להעביר צלחת רדודה מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
13
להעביר מיכל אטום וצינה, רועד פעם או פעמיים ביום, 1 שבוע (כדי לאפשר טעמים לפתח).
14
הערה של טבחים: ירקות כבושים יכול להיות מקורר עד 3 שבועות.