קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ירקות כבושים מתובלים בהודו

ירקות כבושים מתובלים בהודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות כבושים מתובל הודי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך זרעי חרדל, זנגביל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. נסו ירקות כבושים מתובלים בהודו, ירקות מתובלים הודיים ובצל פשוט דאל, ו ירקות מתובלים הודיים בשמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקצץ סוף מלפפון, ואז חצי לאורכו. לגרד ולהשליך כל זרעים עם כפית קטנה, ולאחר מכן לחתוך 2 - by 1/2-inch מקלות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מבשלים כרובית וגזר יחד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (1 1/2 כפות מלח עבור 3 ליטרים מים), ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים במסננת, ואז שמים מסננת באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מסננים שוב במסננת, ולאחר מכן לטפוח ירקות יבשים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מסדרים כרובית, גזר ומלפפון בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה 17 על 12 אינץ ' ואופים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות יבשים ומעט רפויים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
שום דופק וג ' ינג ' ר עם 1 כפית מלח במעבד מזון עד הקרקע דק, ולאחר מכן להעביר לקערה. Pulse זרעי חרדל ב spice grinder עד הקרקע גס, ואז מערבבים יחד עם תבלינים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
יוצקים שמן בצד של ווק, ואז להטות ווק מערבולת, ציפוי בצד. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, מוסיפים צ ' ילי ותבלינים תערובת ומבשלים, ערבוב, 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים תערובת שום ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
11
מוסיפים ירקות, חומץ וסוכר חום ומביאים לרתיחה, מערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
להעביר צלחת רדודה מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
13
להעביר מיכל אטום וצינה, רועד פעם או פעמיים ביום, 1 שבוע (כדי לאפשר טעמים לפתח).
1
ירקות כבושים יכולים להיות מקורר עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות