ירקות כבושים מתובלים בהודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות כבושים מתובל הודי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך זרעי חרדל, זנגביל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. נסו ירקות כבושים מתובלים בהודו, ירקות מתובלים הודיים ובצל פשוט דאל, ו ירקות מתובלים הודיים בשמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 121° עם מתלה באמצע.
לקצץ סוף מלפפון, ואז חצי לאורכו. לגרד ולהשליך כל זרעים עם כפית קטנה, ולאחר מכן לחתוך 2 - by 1/2-inch מקלות.
מבשלים כרובית וגזר יחד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (1 1/2 כפות מלח עבור 3 ליטרים מים), ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מסננים במסננת, ואז שמים מסננת באמבט קרח.
מסננים שוב במסננת, ולאחר מכן לטפוח ירקות יבשים מאוד.
מסדרים כרובית, גזר ומלפפון בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה 17 על 12 אינץ ' ואופים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות יבשים ומעט רפויים, כ -30 דקות.
שום דופק וג ' ינג ' ר עם 1 כפית מלח במעבד מזון עד הקרקע דק, ולאחר מכן להעביר לקערה. Pulse זרעי חרדל ב spice grinder עד הקרקע גס, ואז מערבבים יחד עם תבלינים הנותרים.
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
יוצקים שמן בצד של ווק, ואז להטות ווק מערבולת, ציפוי בצד. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, מוסיפים צ ' ילי ותבלינים תערובת ומבשלים, ערבוב, 10 שניות.
מוסיפים תערובת שום ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 15 שניות.
מוסיפים ירקות, חומץ וסוכר חום ומביאים לרתיחה, מערבבים עד שהסוכר נמס.
להעביר צלחת רדודה מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
להעביר מיכל אטום וצינה, רועד פעם או פעמיים ביום, 1 שבוע (כדי לאפשר טעמים לפתח).
ירקות כבושים יכולים להיות מקורר עד 3 שבועות.