ירקות מוקפצים
אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי נענע, ארטישוק התינוק, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו ירקות מוקפצים, ירקות מוקפצים, ו ירקות מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
קו תבנית אפייה עם מגבת מטבח. קערה בינונית עם מים; מוסיפים מיץ לימון.אם משתמשים בארטישוק לתינוקות, עובדים אחד בכל פעם, חותכים עלים חיצוניים קשים עד שעלים צהובים-onlypale נשארים.
חותכים 1/2 " את צמרות; גזעים לקצץ. חצי ארטישוק לאורך, אםחייב, ולאחר מכן להסיר לחנוק עם כף.
מניחים במי לימון כפי שאתה מסיים. אם שימוש ארטישוק globe, להסיר גבעולים alleaves. לגרד משנקים עם כפית; לב ארטישוק cuteach לתוך 4 רבעים ומי לימון addto.
מבשלים שעועית fava בסיר גדול של רקבמים מלוחים עד רק רך, על 2minutes. באמצעות כפית מחוררת, להעביר אל קערה של מי קרח; בואו להתקרר. לקלף ולזרוק עורות; להעביר bakingsheet מוכן (אם באמצעות edamame, להרתיח רק 1minute; אין צורך פילינג). חזור על הבישולprocess עם אספרגוס ארטישוקים, החזרת מים לרתיחה בין batchesand קירור במי קרח לפני ההעברה לפני אפייה מוכנה, 3-4 דקות לאספרגוס ו 5-6 דקות לארטישוקים (1-2 דקות אם קפוא).
חום 2 כפות שמן וחמאה גדולהרוסה מעל חום בינוני; מוסיפים בצל וsauté עד שקוף, כ 5 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
Addvegetables ומבשלים, ערבוב מדי פעם, רק עד מחומם דרך, כ 5 דקות.מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל, ומיץ morelemon, אם תרצה בכך.
מעבירים ירקות לקערת הגשה.
טפטוף עם שמן; לקשט עם נענע וגרירה.