קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירקות מתוקים באביב טארט גבינת עיזים

ירקות מתוקים באביב טארט גבינת עיזים
מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם $2.64 למנה נופל בתקציב שלך, ירקות האביב מתובל טארט גבינת עיזים עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם שמן זית, חמאה, קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים ותאנים מלוחים, טארט גבינת עיזים מנגו מלוח, ו גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז.

הוראות

1
מרדדים את קרום העוגה על surfacacaceto קל 12 " עגול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
העבר למחבת טארט אנדפרס על הצדדים התחתון ומעלה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
אופים crustacpording להוראות חבילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן לקולין לחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דַק-דַק-
5
מחממים תנור ל 218°. קו אפייה sheetwith לסכל.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חותכים את החלק העליון 1 1/2 " של עצות אספרגוס; מילואים. חותך גבעולים לתוך 1/4 " סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
נורות Cutwhite מבצל האביב; לקצץ וquarter (חצי אם באמצעות בצל ירוק). חותכים חלקים חיוורים ירוקים לחתיכות 1/4". לזרוק asparagustips ו נורות בצל באביב באקווריום קטן עם 2 כפות שמן; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
דַק-דַק-
8
מניחים בשכבה אחת על גיליון מוכן;צלי, הופך פעם אחת, עד הבצל מתחיללחום ואספרגוס הוא ירוק בהירtender, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
העברה לקערה קטנה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן וחמאה במחבת בינונית על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מוסיפים אספרגוס פרוס וחלקים ירוקים חיוורים של בצל אביב; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אחדהם רכים ואספרגוס הוא ירוק בהיר וtender, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בצל אביבבצל אביב
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
12
תן מגניב מעט במחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
13
מורחים באופן שווה על החלק התחתון של קרום טארט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
14
מקציפים גבינה ו-5 המרכיבים הבאים בקערת אמדיום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
להקציף בביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
יוצקים מעל ירקות. טיפים Scatterasparagus ונורות בצל באביב מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
17
אופים טארט עד הקצוות של הקרום הם goldenbrown ומילוי מוגדר, 20-22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
Letcool במחבת במשך 20 דקות או עד 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
19
הסר צדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
20
מגישים טארט חם orat טמפרטורת החדר.