ירקות מתוקים באביב טארט גבינת עיזים
מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם $2.64 למנה נופל בתקציב שלך, ירקות האביב מתובל טארט גבינת עיזים עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם שמן זית, חמאה, קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים ותאנים מלוחים, טארט גבינת עיזים מנגו מלוח, ו גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז.
הוראות
מרדדים את קרום העוגה על surfacacaceto קל 12 " עגול.
העבר למחבת טארט אנדפרס על הצדדים התחתון ומעלה.
אופים crustacpording להוראות חבילה.
תן לקולין לחבת על מתלה תיל.
מחממים תנור ל 218°. קו אפייה sheetwith לסכל.
חותכים את החלק העליון 1 1/2 " של עצות אספרגוס; מילואים. חותך גבעולים לתוך 1/4 " סיבובים.
נורות Cutwhite מבצל האביב; לקצץ וquarter (חצי אם באמצעות בצל ירוק). חותכים חלקים חיוורים ירוקים לחתיכות 1/4". לזרוק asparagustips ו נורות בצל באביב באקווריום קטן עם 2 כפות שמן; העונה עם מלח ופלפל.
מניחים בשכבה אחת על גיליון מוכן;צלי, הופך פעם אחת, עד הבצל מתחיללחום ואספרגוס הוא ירוק בהירtender, 12-15 דקות.
העברה לקערה קטנה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן וחמאה במחבת בינונית על mediumheat.
מוסיפים אספרגוס פרוס וחלקים ירוקים חיוורים של בצל אביב; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אחדהם רכים ואספרגוס הוא ירוק בהיר וtender, 6-8 דקות.
מורחים באופן שווה על החלק התחתון של קרום טארט.
מקציפים גבינה ו-5 המרכיבים הבאים בקערת אמדיום. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים מעל ירקות. טיפים Scatterasparagus ונורות בצל באביב מעל.
אופים טארט עד הקצוות של הקרום הם goldenbrown ומילוי מוגדר, 20-22 דקות.
Letcool במחבת במשך 20 דקות או עד 4 שעות.
מגישים טארט חם orat טמפרטורת החדר.