ירקות סיניים מאודים עם אורז חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות סיניים מאודים עם אורז חום. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לך חמאת בוטנים שמנת, שום, gingerroot, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ירקות מאודים עם אורז - יין ויניגרט, ירקות מאודים ברוטב בוטנים עם אורז, ו ירקות מאודים עם אורז ורוטב זנגביל מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סל ספינת קיטור במים 1/2 אינץ בסיר או מחבת (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל).
מניחים חצילים, פלפל, גזר, בוק צ ' וי ובצל בסל קיטור. מכסים בחוזקה וחום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. אדים 5 עד 8 דקות, הוספת תרמילי אפונה לרגע האחרון של אידוי, עד ירקות הם פריך במכרז.
מקציפים רוטב סויה, חמאת בוטנים, רוטב הויסין, gingerroot ושום בקערה גדולה עם חוט whisk עד מעורבב.