ירקות עם חמאה מתובלת וריקוטן טרי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. מתאים ל-8 ומחירו 70 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 196 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו פריטטה עם בייקון, ריקוטה טרייה וירקות, תמרים שלוקים ביין מתובל בכפית על ריקוטה טרייה, ו מבשלים את הספר: ריקוטן טרי ורביולי ביצים עם חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ראשית, הכינו את גבינת הריקוטה: מרפדים מסננת בשתי שכבות בד גבינה.
שלב את החלב וכפית המלח 1 בסיר של 3 ליטר או גדול יותר על אש בינונית-גבוהה. מתבוננים בסיר, מביאים את החלב לרתיחה עדינה בקצוות, ואז מקציפים את החומץ. החלב יפריד לגבינה לבנה ומי גבינה צהבהבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תן לזה לשבת 10 דקות כדי לאפשר לגבינה להתאסף יחד, ואז לשפוך בעדינות את הגבינה דרך המסננת המרופדת בבד הגבינה, ולשמור את הגבינה למטרה אחרת (כגון ציר להכנת מרק).
מסננים את הגבינה עד שיש לכם קרם שמנת, ומניחים בצד.
6
לחמאה המתובלת, שלבו את החמאה, גרגירי הפלפל השחור, הכמון, הציפורן, עלי הדפנה, פרוסות שורש הג ' ינג ' ר והקינמון במחבת קטנה על אש בינונית ובשלו עד שהחמאה משחימה בקצוות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גב שומן חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תנו לחמאה לצלול עד שהיא רק חמה למגע.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
יוצקים את תכולת התבנית דרך מסננת רשת דקה, לוחצים על המוצקים כדי להסיר את כל החמאה. מחק את התבלינים ואת זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחממים מחבת בגודל 12 אינץ ' ומעלה על אש גבוהה. כשהיא חמה מוסיפים את החמאה המתובלת (מעכבים את המשקעים החומים בתחתית הקערה), הג ' ינג ' ר הטחון, ירקות הקולארד, 1/2 כפית המלח הנותרת והפלפל הטחון, תוך ערבוב לציפוי הירוקים בחמאה. מבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ירוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את חתיכות החמאה החומות בתחתית הקערה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מעבירים את הירוקים לפלטה רדודה, מקשטים עם בובות של ריקוטה טרייה ומגישים מיד