ירקות פריכים וסלט אורז חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות פריכים וסלט אורז חום. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט אורז חום עם נבטים פריכים וזרעים, סלט אורז חום עם נבטים פריכים וזרעים, ו אורז חום פריך וסלט בלוגה עדשים עם וינה תות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר 2 ליטר שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומרתיחים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 25 דקות.
מסננים את האורז במסננת ושוטפים מתחת למים זורמים קרים עד לקרר.
בעוד אורז מבשל, לחתוך קישואים, סלרי, גזר, ופלפל פעמון לקוביות 1/4 אינץ'.
הסר גבעולים קשים מן ארוגולה וקוצצים עלים. קוצצים בצל ירוק.
הכינו קערת קרח ומים קרים. בסיר של מים מלוחים רותחים blanch זוקיני, סלרי, גזר, ופלפל פעמון 1 דקה.
מסננים ירקות במסננת ומעבירים למי קרח כדי להפסיק לבשל.
בקערה גדולה להקציף יחד מיץ לימון, מרק, חרדל, שמן, מלח ופלפל.
מוסיפים אורז, ירקות לבנים, ארוגולה, בצל ירוק, משליכים לשלב היטב, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מגישים סלט בטמפרטורת החדר.