קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל

ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל
ניתן להכין את המתכון של ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל תוך כ-50 דקות . בתוספת זו יש 87 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 4 ומחיר 33 סנט למנה . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו ירקות קולארד, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 87% . נסו את הירוקים של קולארד עם שעועית לבנה ונקניקיות , ירקות קולארד עם בייקון ולחם ללא גלוטן וללא קמח עם ירקות קולארד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר והשליך את כל גבעולי הקולר מלבד 1 אינץ'.
2
חותכים את הגבעולים הנותרים מהעלים, מפרידים את העלים והגבעולים.
3
חותכים את העלים לריבועים בגודל 2 אינץ'. פורסים את הגבעולים לפרוסות דקות.
4
שוטפים את העלים באגן גדול של מים. השאר את המים באגן או בכיור והשתמש במסננת כדי לטבול את העלים מהמים. אין לשטוף את העלים בתוך מסננת או לשפוך את המים מהמיכל עם העלים בפנים; זה יאפשר לכל חול להישאר עם הירוקים. שוטפים את הגבעולים בנפרד באותו אגן מים, באותה שיטה כמו העלים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. הכינו מסננת בכיור לניקוז הירוקים וקערת מים עם קוביות קרח בתוכה כדי לצנן את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ירוקירוק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מבשלים את הגבעולים במשך דקה.
7
מוסיפים את העלים, ולאחר שהם הופכים לירוק עז, דגים עלה קטן לפי הטעם. הירוקים נעשים כאשר טעמם רך. אתה לא באמת יכול לדעת אם הירוקים מוכנים מבלי לטעום אותם.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
יוצקים את הירוקים המבושלים למסננת כדי לנקז. לאחר שהמים החמים התנקזו, הכניסו בזהירות את הירוקים החמים למי הקרח. ברגע שהירוקים מרגישים קרירים למגע, מסננים אותם שוב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מסננים כ-10 עד 15 דקות, כך שהם די יבשים. (בשלב זה, ניתן לשמור את הירוקים במקרר עד 3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
10
שמים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מטגנים את הבצלים בעדינות בשמן. מעלים את האש ומוסיפים את הפלפלים, ולאחר מכן את השום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מוסיפים את הירוקים המולבנים ומקפיצים עד שהם מתחממים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירוקירוק