ירקות קיץ מרוקאי ונזיד נקניק
ירקות קיץ מרוקאי ונזיד נקניק דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 398 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כמון טחון, עגבניות משומר, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תבשיל ירקות מרוקאי, תבשיל נקניק מרוקאי, ו ירקות מרוקאים ונזיד עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר לחץ של 6 ליטר מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 2 דקות.
מוסיפים נקניק לבישול; מבשלים 2 דקות, ערבוב להתפורר.
מוסיפים חצילים ו-9 המרכיבים הבאים (חצילים דרך עגבניות). סגור את המכסה היטב; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה. להתאים את החום בינוני או ברמה הדרושה כדי לשמור על לחץ גבוה; לבשל 4 דקות.
הסר מהחום; מקום סיר תחת מים זורמים קרים.
הסר את המכסה, ומערבבים בצימוקים וקורנית.
מגישים מעל קוסקוס, מפזרים גבינה.